aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου: «Tελικά ποιες δηλώσεις παραπέμπονται;»

Δημητρίου: «Tελικά ποιες δηλώσεις παραπέμπονται;»

Μιλώντας στον Σούπερσπορτ FM ο Ανδρέας Δημητρίου διερωτήθηκε πότε παραπέμπεται στον Αθλητικό Δικαστή κάποιος παράγοντας για δηλώσεις.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας έδωσε ως παράδειγμα τις δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου μετά το ντέρμπι με τον Απόλλωνα και κάνοντας λόγο για τη μη παραπομπή του, ενώ ο ίδιος παραπέμφθηκε για τις δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Είπε ανάμεσα σε άλλα ο κύριος Δημητρίου: «Επειδή επικρατεί σύγχυση αναφορικά με τις δηλώσεις που παραπέμπονται ή όχι στον Αθλητικό Δικαστή, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε όπως κάνετε μία σχετική έρευνα. Για παράδειγμα, μετά τη λήξη αγώνα που έγινε πριν δύο βδομάδες, έγινε η εξής τοποθέτηση: “Με πολλή ευκολία σφυρίζονται πέναλτι εναντίον μας (είπε ομάδα) και παρόμοιες και σε πιο ξεκάθαρες περιπτώσεις δεν παίρνουμε πέναλτι. Υπάρχει μια λογική ότι απαγορεύεται να δίνεις πέναλτι στην ομάδα μας”.

Μπορείτε να ρωτήσετε ή να διερευνήσετε, γιατί ο πειθαρχικός εισαγγελέας, κ. Στέλιος Νικολάου, δεν έχει παραπέμψει αυτήν τη δήλωση στον αθλητικό δικαστή; Εάν μπορείτε, ρωτήστε και τον ίδιο. Διότι αυτή η δήλωση υπονοεί ότι εσκεμμένα δεν δίνονται πέναλτι υπέρ αυτής της ομάδας. Ότι κάποιος απαγορεύει να δίνονται πέναλτι υπέρ τους. Και επαναλαμβάνουμε πως αυτή η δήλωση έγινε στην κάμερα, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και αναπαράχθηκε από όλα τα ΜΜΕ και συνεπώς δεν υπάρχει περίπτωση να μην έγινε αντιληπτή. Εμείς έχουμε παραπεμφθεί για δηλώσεις μας το Σάββατο και τη Δευτέρα.

Θα περιμένουμε το ρεπορτάζ σας σχετικά με αυτό το θέμα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μία εξήγηση γιατί δεν παραπέμφθηκε η συγκεκριμένη δήλωση και τελικά ποιες δηλώσεις παραπέμπονται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ