aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου: «Συγκρούονται δύο κόσμοι το Σάββατο…»

Δημητρίου: «Συγκρούονται δύο κόσμοι το Σάββατο…»

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» ο Αντρέας Δημητρίου.

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με το ΑΠΟΕΛ: «Η μοίρα μας θα αλλάξει μέσα από τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε και μακροχρόνια. Παραμένουμε απόλυτα προσηλωμένη στο πλάνο που δείχνει ότι μπορεί να μας οδηγήσει στο να φτιάξουμε μια ομάδα κορυφής. Το αποτέλεσμα του ντέρμπι δεν θα το διαφοροποιήσει αυτό. Η ομάδα ολοκληρώνει αύριο την προετοιμασία. Είναι ένα κλασικό ντέρμπι, τον πρώτο λόγο δεν τον παίζει η αγωνιστική κατάσταση ή η παράδοση. Συγκρούονται δύο κόσμοι, δύο διαφορετικές φιλοσοφίες, δύο ομάδες που εκπροσωπούν διαφορετικά στοιχεία στην κοινωνία. Ένα από τα βασικά στοιχεία που θέλουμε στο παιχνίδι μας είναι το καθαρό μυαλό. Είναι παραδεκτό ότι μια νίκη θα μας δώσει περισσότερα από τους τρεις βαθμούς».

Για το ότι είναι γηπεδούχους: «Το ότι θα έχουμε τη μάζα του κόσμου είναι υπέρ μας και θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε. Υπάρχει θετικά αύρα στον κόσμο, άρχισε να πιστεύει στην ομάδα και υπάρχει αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά. Είμαστε όσο αισιόδοξοι πρέπει να είμαστε».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Ο Παναγή ήταν έξω με κάρτες οπότε επιστρέφει, ακόμη δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε για τον Βύντρα. Θα μάθουμε αύριο αν θα είναι στην αποστολή».

Για τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες: «Ευχόμαστε να γίνει ένας καλός αγώνες και στο τέλος πρωταγωνιστές να είναι οι ποδοσφαιριστές. Δεν θέλουμε να συνεχίσει αυτή η αγωνιστική εκεί που τελείωσε η προηγούμενη. Θέλουμε τον κόσμο στα γήπεδα και έναν όμορφο και αθλητοπρεπέστατο αγώνα».

Για την εκστρατεία εγγραφής μελών: «Απόψε είναι η ένατη συγκέντρωση. Τα αποτελέσματα θα τα δούμε όταν ολοκληρωθεί, δηλαδή στις 15 του Δεκέμβρη. Δίνεται η ευκαιρία στο Δ.Σ. να είναι κοντά στον κόσμο και να τον ακούει, αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο κέρδος ανεξάρτητα από τις αιτήσεις. Είναι ευκαιρία και για τους παίκτες να βρεθούν κοντά στον κόσμο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ