aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου: «Σημείο αναφοράς στην ιστορία της Ομόνοιας, θα είναι εκεί για πάντα»

Δημητρίου: «Σημείο αναφοράς στην ιστορία της Ομόνοιας, θα είναι εκεί για πάντα»

Να απολαύσουν το ιστορικό παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και αξιοπρεπείς απέναντι στον σπουδαίο αντίπαλο, είναι το σύνθημα που στέλνουν στην Ομόνοια ενόψει του ιστορικού ραντεβού της Πέμπτης (13/10, 22:00) στο Μάντσεστερ, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Μιλώντας στα ΜΜΕ πριν την αναχώρηση της αποστολής από το αεροδρόμιο της Λάρνακας ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, Ανδρέας Δημητρίου ανέφερε ότι έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο πέραν των 4500 φίλων της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το ιστορικό παιχνίδι με την Μάντσεστερ: «Είναι μια μεγάλη στιγμή για την Ομόνοια το γεγονός ότι θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε αυτό το γήπεδο, με αυτό τον αντίπαλο. Είναι σημείο αναφοράς για την ιστορία της Ομόνοιας και θα είναι εκεί για πάντα. Θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, αξιοπρεπείς και να καταφέρουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που θα είναι αρκετός την Πέμπτη. Παρά την στεναχώρια από το χθεσινό αποτέλεσμα, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να μπορέσουμε να απολαύσουμε την ιστορική αυτή στιγμή και να τη ζήσουμε απέναντι σε αυτό μεγαθήριο».

Πόσο κόσμο αναμένεται να έχει η Ομόνοια στο Μάντσεστερ: «Αναμένεται να είναι περίπου στις 4500 οι φίλοι της Ομόνοιας στη δική μας εξέδρα, με τα εισιτήρια που έχουμε στη διάθεσή μας και όπως πληροφορούμαστε υπάρχει κόσμος που έχει ήδη εξασφαλίσει εισιτήριο στις υπόλοιπες κερκίδες. Θα είναι ένας πολύ μεγάλος αριθμός για εκτός έδρας παιχνίδι. Θέλουμε να το απολαύσει και ο κόσμος, θα είναι και γι’ αυτούς σημείο αναφορά, θα έχουν να τις διηγούνται. Είναι 2-3 ημέρες που θα ζήσουμε όμορφες στιγμές, θα πρέπει να τις χαρούμε και να τις απολαύσουμε».

Για τον τραυματισμό του Φαμπιάνο: «Ο Φαμπιάνο δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα, θα υποβληθεί αργότερα σήμερα σε εξετάσεις. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να μπορέσουμε να ενημερώσουμε και τον κόσμο μας. Ο Μπασιρού και ο Κούσουλος ταξιδεύουν με την ομάδα, αλλά δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν».

Αν υπήρξε κάποια εξέλιξη για το θέμα με το Μακάρειο: «Δεν έχουμε ενημερωθεί ακόμη από τον ΚΟΑ για διευθέτηση συνάντησης. Κάναμε το αίτημά μας πριν από ενάμισι μήνα και μετά κάναμε και μία υπενθύμιση. Ακούσαμε τον κ. Μιχαηλίδη να μας λέει ότι θα διευθετηθεί κάποια συνάντηση, αλλά από τότε δεν είχαμε κάτι. Ευχόμαστε να γίνει μία συνάντηση και σε αυτή να υπάρχει πρόσφορο έδαφος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ