aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου: «Πρόταση χωρίς λεφτά για Λοΐζου» (η απάντηση της Ομόνοιας)

Δημητρίου: «Πρόταση χωρίς λεφτά για Λοΐζου» (η απάντηση της Ομόνοιας)

Απάντηση στις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας (διαβάστε ΕΔΩ) σχετικά με τον Λοΐζο Λοΐζου έδωσε η επίσημη Ομόνοια. Μιλώντας πριν την έναρξη του Σούπερ Καπ με τον Απόλλωνα ο Ανδρέας Δημητρίου απέδωσε την απουσία του Κύπριου διεθνούς σε τραυματισμό, ανέφερε ότι η πρόταση που κατατέθηκε στο «τριφύλλι» αφορούσε παραχώρηση του ποδοσφαιριστή χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα και σημείωσε πως είναι σε εξέλιξη η διαδικασία διαπραγματεύσεων για επέκταση του συμβολαίου του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Ο ποδοσφαιριστής παραπονέθηκε για ενόχληση στον αστράγαλο και με αυτή την ενημέρωση κρίθηκε ότι ήταν καλύτερο να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή. Αυτός είναι ο λόγος που ο Λοΐζος δεν είναι σήμερα στην αποστολή του αγώνα.

Πέραν από την πρόταση της Κλαμπ Μπριζ που λάβαμε το περασμένο καλοκαίρι, δεχθήκαμε άλλη μια πρόταση πριν ένα μήνα. Αφορούσε δανεισμό του ποδοσφαιριστή χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα και ήταν κάτι που φυσικά απορρίψαμε.

Τώρα, όσον αφορά την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, ναι, έχουμε προτείνει συμβόλαιο για επέκταση συμβολαίου στο Λοΐζο, με πολύ καλύτερους οικονομικούς όρους και αυτή η διαδικασία είναι σε εξέλιξη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ