aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου: «Ούτε τρελά πράγματα, ούτε τίποτα. Αν δεν φτύσουμε αίμα…»

Δημητρίου: «Ούτε τρελά πράγματα, ούτε τίποτα. Αν δεν φτύσουμε αίμα…»

Χαμηλούς τόνους και επίγνωση των εμποδίων που υπάρχουν μέχρι την επίτευξη του στόχου της κατάκτησης του πρωταθλήματος κρατούν στην Ομόνοια. Μιλώντας στην Cablenet ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων τόνισε ότι έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση και πήραν το ζητούμενο κόντρα στην Ανόρθωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήταν άλλη μια σημαντική νίκη απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Παρουσιαστήκαμε περίπου όπως θέλαμε και ήταν αρκετό για να μας δώσει τη νίκη που ψάχναμε για να παραμείνουμε στη πρώτη θέση. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς, βλέπουμε τον επόμενο αγώνα με την ΑΕΛ και γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πως εάν μέχρι την τελευταία φάση του τελευταίου αγώνα δεν φτύσουμε αίμα στο γήπεδο, δεν θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Έχουμε μέρες να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την ΑΕΛ και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να πάρουμε το αποτέλεσμα.

Aν είχατε την ευκαιρία να δείτε την εικόνα στα αποδυτήρια, είναι φυσιολογική για τον κόσμο που δεν βλέπει. Ήταν η χαρά μιας νίκης, μέχρι εκεί, ούτε πανηγυρισμούς ούτε τρελά πράγματα ούτε τίποτα. Χαρά μιας νίκης και σοβαρότητα ταυτόχρονα, γνωρίζουν όλοι ότι όπως είπα πριν πρέπει να φτύσουμε αίμα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, περιμένουμε τον επόμενο αγώνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ