aekaelakritasanorthosisapoelapollonarisdoksakarmiotissasalaminaomonoiaolympiakosparalimnipafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου: Οι μικροενοχλήσεις του Τσέποβιτς και οι ευχαριστίες στον κόσμο

Δημητρίου: Οι μικροενοχλήσεις του Τσέποβιτς και οι ευχαριστίες στον κόσμο

Μικροενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της βδομάδας ένιωσε ο Μάρκο Τσέποβιτς, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου πριν την έναρξη του ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Στάθηκε στη στήριξη του κόσμου που συνόδευσε, μέχρι ενός σημείου την αποστολή και τόνισε πως περιμένουν πώς και πώς να επιστρέψει στα γήπεδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Δεν υπάρχουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα. Θα επανεξεταστεί η κατάσταση του Κίκο για να δούμε αν θα χρειαστεί επέμβαση, είχαμε έναν παίκτη που προσβλήθηκε με COVID και είναι σε στάδιο αποκατάστασης. Ο Τσέποβιτς είχε κάποιες μικροενοχλήσεις 1-2 μέρες, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Ήταν απόφαση του προπονητή, δεν γνωρίζω αν το έλαβε αυτό υπόψη».

Για τον κόσμο που συνόδευσε την αποστολή: «Φανταστείτε τι θα γινόταν στο παιχνίδι αν υπήρχε κόσμος. Το χαρήκαμε και νιώσαμε πόσο μας έχει λείψει η ατμόσφαιρα γηπέδου. Ευχαριστούμε τον κόσμο που άλλαξε το πρόγραμμά του για να συμμετάσχει σε αυτή την εκδήλωση. Περιμένουμε πώς και πώς να δούμε παιχνίδια με κόσμο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ