aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔημητρίου: «Ο κόσμος της Ομόνοιας να προετοιμαστεί, θέλουμε το κύπελλο»

Δημητρίου: «Ο κόσμος της Ομόνοιας να προετοιμαστεί, θέλουμε το κύπελλο»

«Χαμογέλασε» η κληρωτίδα στην Ομόνοια, καθώς οι πράσινοι κληρώθηκαν με μία εκ των πιο αδύναμων που παρέμειναν στον θεσμό, την Δόξα Κατωκοπιάς.

Ασφαλώς και οι δύο ομάδες θα δώσουν τα πάντα για να περάσουν στην επόμενη φάση, ωστόσο είναι δεδομένο ότι οι προσπάθειες της Δόξας θα επικεντρωθούν περισσότερο στη παραμονή στη κατηγορία.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφεραν οι εκπρόσωποι Τύπου των δύο ομάδων:

Νίκος Κωνσταντίνου: «Η προσπάθεια της Δόξας επικεντρώνεται στη παραμονή της κατηγορίας. Θέλουμε να περάσουμε στο κύπελλο αλλά η κλήρωση μας έφερε απέναντι σε μία από τις τρεις καλύτερες του πρωταθλήματος».

Αντρέας Δημητρίου: «Είμαστε το φαβορί αλλά θα πρέπει να το παρουσιάσουμε στο γήπεδο. Η Δόξα μπορεί να είναι χαμηλά αλλά χρειάζεται προσοχή. Ο πρώτος αγώνας είναι σημαντικός και θα πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Η βοήθεια του κόσμου πρέπει να είναι μεγάλη και τους θέλουμε να προετοιμαστούν. Το κύπελλο είναι κάτι που μας ενδιαφέρει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ