aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου: «Ο ΑΠΟΕΛ με την αναφορά του στις Χαλεπιανές επέλεξε να λαϊκίσει»

Δημητρίου: «Ο ΑΠΟΕΛ με την αναφορά του στις Χαλεπιανές επέλεξε να λαϊκίσει»

Στο ραδιόφωνο του Άστρα μίλησε ο Ανδρέας Δημητρίου και αναφέρθηκε σε όλα τα νέα που αφορούν την Ομόνοια.

Τι είπε ο εκπρόσωπος Τύπου των “πρασίνων”:

Για συγκεντρώσεις για εγγραφή μελών: «Σε όλες τις συγκεντρώσεις θα δίνουν το παρόν τους μέλη του Δ.Σ. για να μιλούν με τον κόσμο για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα. Επίσης θα υπάρχουν ποδοσφαιριστές στο χώρο για φωτογραφίες, αυτόγραφα και συνομιλία με τον κόσμο. Καλούμε όλους τους Ομονοιάτες και Ομονοιάτισσες να συμμετάσχουν και να κάνουν αιτήσεις για να γίνουν μέλη και να προχωρήσουμε ενωμένοι για το καλό της Ομόνοιας».

Για την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για το θέμα του Μακαρείου: «Η χθεσινή ανακοίνωση υπενθύμισε το αυτονόητο, ότι δηλαδή ο χώρος του Μακαρείου αποτελεί δημόσια περιουσία, η οποία τις τελευταίες δεκαετίες φιλοξενεί ιστορικούς συλλόγους, διαφορετικά αθλήματα, τμήματα και σχολές του κυπριακού αθλητισμού. Και ως δημόσια περιουσία που είναι, σε περίπτωση που η Πολιτεία αποφασίσει να προχωρήσει σε διαφοροποίηση του ιδιοκτησιακού της καθεστώτος, οι αρμόδιοι έχουν υποχρέωση να ενημερώσουν όλους τους αθλητικούς φορείς και ομάδες της πρωτεύουσας, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους σε περίπτωση που το επιθυμούν. Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ και ως απάντηση μίας ξεκάθαρης τοποθέτησης που δεν αναφερόταν σε καμία συγκεκριμένη ομάδα, ήταν στην καλύτερη περίπτωση ατυχέστατη. Στις 3 Οκτωβρίου 2016, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ σε τηλεοπτική εκπομπή στην οποία ήταν καλεσμένος, αποκάλυψε ότι το Μακάρειο είναι ο χώρος στον οποίο η ομάδα του θα ανεγείρει γήπεδο, σε περίπτωση που ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες. Μάλιστα, είχε τονίσει πως έχουν γίνει και επαφές με τον ΚΟΑ. Η Ομόνοια τόνισε το αυτονόητο, πως σε περίπτωση που αποφασιστεί αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του Μακαρείου, τότε η Πολιτεία οφείλει να ακολουθήσει τη σωστή οδό. Από πού και ως πού να ενοχληθεί με αυτό ο ΑΠΟΕΛ; Επίσης, ο ΑΠΟΕΛ με την αναφορά του στις Χαλεπιανές, επέλεξε να λαϊκίσει απλά για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Χρησιμοποίησε ένα ισχυρισμό που εκφράστηκε σε μία δικαστική διαδικασία, τον παρουσίασε ως ένα δεδομένο, ενώ έπαιξε και τον ρόλο του Δικαστή, αποφασίζοντας ποιος είναι ο ένοχος. Δεν μπορεί αυτή να είναι σοβαρή προσέγγιση. Χαιρόμαστε ωστόσο που επι της ουσίας συμφωνούν με τη δική μας τοποθέτηση και δηλώνουν πως σέβονται τη Δημοκρατία και τους νόμους της».

Για την κατάσταση του Όρσουλιτς: «Είναι ο μοναδικός που υπάρχει αμφιβολία αν θα προλάβει το παιχνίδι. Ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος, με τις επόμενες προπονήσεις να είναι καθοριστικές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ