aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου: «Καθοριστική φάση το δεύτερο πέναλτι του ΑΠΟΕΛ» (video)

Δημητρίου: «Καθοριστική φάση το δεύτερο πέναλτι του ΑΠΟΕΛ» (video)

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, αναφέρθηκε στο δεύτερο πέναλτι που κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ και εξέφρασε την άποψη του πως δεν υπήρχε παράβαση.

Αναλυτικά: «Όταν μια ομάδα πετυχαίνει δυο γκολ και η άλλη ένα, και όταν το δεύτερο ήταν από πέναλτι το οποίο δεν ήταν κατά την προσωπική μας άποψη, εκεί κρίθηκε. Δεν φαίνεται να βρίσκει τα πόδια του Μπαράλ.

Από τη στιγμή που αυτό το γκολ χώρισε τις δυο ομάδες το τελικό σκορ, τότε ήταν ένα κρίσιμο σημείο και όποιος ισχυριστεί το αντίθετο δεν έχει επιχειρήματα. Είδαμε κάποια θετικά και κάποια αρνητικά πράγματα στο γήπεδο.

Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά. Μπαίνουμε στο πλέι οφ με στόχο την Ευρώπη. Ο Κατελάρης τραυματίστηκε σε ένα σημείο που είχε και παλαιότερα, φαίνεται πως θα του πάρει λίγο καιρό να επανέλθει αλλά θα δείξει. Στόχος είναι η Ευρώπη, δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ