aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου: «Καμία συμφωνία με Λάρσον, τίποτα για Ουζόχο»

Δημητρίου: «Καμία συμφωνία με Λάρσον, τίποτα για Ουζόχο»

Μέρος της διαδικασίας πρόσληψης Τεχνικού Διευθυντή χαρακτήρισε την παρουσία του Όλα Λάρσον στο ΓΣΠ ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας. Ο Ανδρέας Δημητρίου ανέφερε ότι δεν υπάρχει συμφωνία με τον Σουηδό, διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για τον Ουζόχο αλλά ούτε γι’ άλλον παίκτη των πρασίνων και εκτίμησε πως ο τραυματισμός του Κακουλλή δεν είναι επιπόλαιος, αφήνοντας ανοικτό το «παράθυρο» μετεγγραφικής ενίσχυσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Αν λάβουμε υπόψη και το γεγονός ότι μείναμε αρκετά πίσω, λόγω και του ξεκινήματος που είχαμε φέτος, θέλαμε σίγουρα να κερδίσουμε. Έγινε η προσπάθεια όμως νομίζω ότι ο προπονητής κάλυψε τον αγώνα πολύ δίκαια και σωστά. Μας έλειπε η ποιότητα στην επίθεση. Αν η πορεία μας ήταν φυσιολογική από την αρχή και ερχόταν αυτή η ισοπαλία δεν θα ήταν ένα αποτέλεσμα που θα μας στοίχιζε. Πλέον, όμως, κάθε βαθμός που χάνουμε φαίνεται πολύ περισσότερο. Πρέπει τώρα να στρέψουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι».

Για τους τραυματισμούς: «Είναι μυϊκός ο τραυματισμός του Κακουλλή. Το MRI θα μας δείξει το μέγεθος της ζημιάς. Δεν φαίνεται να είναι επιπόλαιος τραυματισμός της μιας εβδομάδας. Μαζί με τον τραυματισμό του Χούπερ μειώνονται οι επιλογές στην επίθεση και όπως είπε ο προπονητής θα έχει συνάντηση αύριο με τον πρόεδρο. Δεν είναι σοβαρό το πρόβλημα του Μπάρκερ. Ο Χούπερ θα περάσει από εξετάσεις για να δούμε τη σοβαρότητα του τραυματισμού. Θα μείνει εκτός μερικές εβδομάδες όπως φαίνεται».

Αν ήρθε πρόταση για τον Ουζόχο: «Για τον Ουζόχο δεν έχουμε τίποτα, ούτε για κανέναν άλλον ποδοσφαιριστή».

Για την παρουσία του Σουηδού τεχνικού διευθυντή Όλα Λάρσον στο ΓΣΠ: «Θα γίνει συνάντηση, είναι ένας από τους υποψήφιους. Είναι μέρος της διαδικασίας, δεν υπάρχει οριστική απόφαση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ