aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου για Βύντρα, Τουρέ και... ταυτοποίηση

Δημητρίου για Βύντρα, Τουρέ και… ταυτοποίηση

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Active o εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, ανέφερε πως το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, αφού έχουν πολλά νέα πρόσωπα.

Η ομάδα, ωστόσο, είναι σ’ ένα βαθμό καλής ετοιμότητας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στις προπονήσεις υπάρχει ένας καλός κι έντονος ανταγωνισμός, με τους παίκτες να έχουν αντιληφθεί πως η Ομόνοια είναι πάνω απ’ όλους.

Όσον αφορά την περίπτωση του Λουκά Βύντρα τόνισε πως η διοίκηση έδειξε καλή θέληση και εποικοδομητική στάση, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπήρξε οποιαδήποτε εξέλιξη. Για τον Τουρέ σημείωσε πως υπάρχει χρόνος για να παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής με υποσχετική, ακόμα και σε ομάδα της Κύπρου, μιας και υπήρξε ενδιαφέρον -δεν προχώρησε, αλλά δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα.

Καταλήγοντας μίλησε και για την ταυτοποίηση των φιλάθλων, τονίζοντας πως η Ομόνοια έχει πάγια θέση, καθώς αποτελεί φακέλωμα των πολιτών και ότι η εφαρμογή της επιφέρει περαιτέρω έξαρση του φαινομένου της βίας, οικονομική ζημιά στα Σωματεία, απομάκρυνση του κόσμου από τα γήπεδα και συνεπώς την ταφόπλακα του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Σημείωσε ότι οι λύσεις για τη βία στα γήπεδα, δεν βρίσκονται σε καταδίκες, ούτε στην καταστολή, αλλά στην παιδεία και τη σωστή διαπαιδαγώγηση, στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης και κλίματος ειλικρινούς συνεργασίας μεταξύ των ομάδων και των φιλάθλων, μα κυρίως στη Δικαιοσύνη και το Fair Play σε κάθε έκφανση του αθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ