aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου για Τζιωνή: «Τοποθετούμαστε μόνο όταν κάτι είναι ολοκληρωμένο»

Δημητρίου για Τζιωνή: «Τοποθετούμαστε μόνο όταν κάτι είναι ολοκληρωμένο»

Ουδέν σχόλιο, ήταν η απάντηση της επίσημης Ομόνοιας στις πληροφορίες περί μετεγγραφής του Μαρίνου Τζιωνή σε ομάδα της Αμερικής. Μιλώντας πριν το ντέρμπι με τον Απόλλωνα ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, Ανδρέας Δημητρίου σημείωσε ότι δεν θα γίνει τοποθέτηση για κάτι που δεν είναι ολοκληρωμένο.

Οι σχετικές δηλώσεις

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ γνωστή όσον αφορά σχόλια σε μεταγραφικές περιόδους, δεν θα αλλάξει τώρα, σχολιάζουμε και τοποθετούμαστε μόνο όταν κάτι είναι ολοκληρωμένο. Δεν έχουμε κάτι τέτοιο οπότε δεν έχουμε να κάνουμε οποιοδήποτε σχόλιο».

Για το ντέρμπι: «Είναι πολύ μεγάλο παιχνίδι για εμάς, ήταν ήδη ψηλού βαθμού δυσκολίας και σημασίας και τα αποτελέσματα της αγωνιστικής έχουν αυξήσει τη σημασία του για εμάς. Είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει πάρα πολύ μεγάλο παιχνίδι, δύο ποιοτικές ομάδες με παίκτες με εμπειρίες και ικανότητες που μπορούν να προσφέρουν πολύ καλό θέαμα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το ζητούμενο που είναι η νίκη διότι θα είναι πολύ σημαντική στην προσπάθεια να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

Για τις απουσίες: «Ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα μάθαμε να αγωνιζόμαστε με αυτά τα δεδομένα. Είναι μια ευκαιρία να μεγαλώσουμε το ρόστερ μας και ουδέποτε έχουμε μιλήσει για απουσίες ειδικά μετά από αποτέλεσματα που δεν ήταν αυτά που θέλαμε. Όσοι είναι στο ρόστερ είναι σημαντικοί κι έχουν πράγματα να δώσουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ