aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου για μετεγγραφικά Ομόνοιας: «Θα λυθούν οι απορίες»

Δημητρίου για μετεγγραφικά Ομόνοιας: «Θα λυθούν οι απορίες»

Υπομονή μερικών ημερών συνέστησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου σε ότι αφορά τα μετεγγραφικά θέματα του «τριφυλλιού». Μιλώντας στην κάμερα της PrimeTel πριν από την έναρξη του επαναληπτικού αγώνα κυπέλλου με τον Ερμή, όμως απέφυγε να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον για τον Ρουμάνο τερματοφύλακα, Κοστέλ Παντιλιμόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είναι δεδομένο ότι θα απουσιάσει τουλάχιστον για ένα μήνα. Τώρα είναι στην Πορτογαλία και ανάλογα θα δούμε πόσο καιρό θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης».

Για τα μετεγγραφικά νέα της Ομόνοιας: «Έμειναν λίγες μέρες για την ολοκλήρωση της μετεγγραφικής περιόδου. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι αυτή την στιγμή. Όλες οι απορίες θα λυθούν».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Στις επιλογές για τα γκολποστ και ο Παντιλιμόν (pics & video)

Αν απασχολεί την Ομόνοια ο Κοστέλ Παντιλιμόν: «Δεν θέλω να σχολιάσω συγκεκριμένα ονόματα, δεν μπαίνουμε στη λογική αυτή. Έμειναν λίγες ημέρες για τη λήξη της μετεγγραφικής περιόδου και θα τα μάθουμε όλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ