aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου: «Για εμάς είναι το δεύτερο συνεχόμενο»

Δημητρίου: «Για εμάς είναι το δεύτερο συνεχόμενο»

Ευτυχισμένοι, περήφανοι και δικαιωμένοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος νιώθουν στην Ομόνοια. Μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ και τη μαθηματική στέψη των πρασίνων ο εκπρόσωπος Τύπου του τριφυλλιού, Ανδρέας Δημητρίου αφιέρωσε το τρόπαιο στον κόσμο της ομάδας και τον μεγαλομέτοχο Σταύρο Παπασταύρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είναι μια σεζόν που δεν θα ξεχάσει κανείς, είναι η επιστροφή της Ομόνοια. Για μας είναι δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Back2back στην πρώτη θέση και 21ο πρωτάθλημα. Θέλω να αφιερώσω το πρωτάθλημα στον κόσμο της Ομονοίας, σε κάθε λαϊκή οργάνωση. Αυτό το πρωτάθλημα αξίζει στον κάθε ένα από αυτούς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σταύρο Παπασταύρου, στο μεγάλο ηγέτη αυτής της ομάδας που μας έδωσε να δικαίωμα να σηκωθούμε ξανά. Νομίζω είναι ώρα να χαρούμε όλοι αυτό το πρωτάθλημα, το αξίζαμε και το δικαιούμασταν. Εδώ ξεκινά μια εποχή για την Ομόνοια που θα είναι γεμάτη επιτυχίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ