aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου: «Εμείς δεν ασχολούμαστε με αυτά με πάσα ειλικρίνεια»

Δημητρίου: «Εμείς δεν ασχολούμαστε με αυτά με πάσα ειλικρίνεια»

Επίγνωση των δυσκολιών που κρύβει ο αγώνας με τον Ερμή έχουν στην Ομόνοια με τον εκπρόσωπο Τύπου των πρασίνων, Ανδρέα Δημητρίου να δηλώνει στην Cablenet ότι στο «τριφύλλι» κοιτάζουν μόνο τα δικά τους παιχνίδια και δεν έχουν το μυαλό στις απώλειες που θα προκύψουν από το ντέρμπι κορυφής της Λεμεσού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Χάσαμε βαθμούς στον πρώτο γύρο από τον Ερμή οπότε γνωρίζουμε πολύ καλά πως μπορεί να κάνει τη ζημιά αν μέσα στο παιχνίδι βρει την ευκαιρία και μπορέσει να το κάνει. Πιστεύουμε ότι η ομάδα είναι έτοιμη σήμερα, προετοιμασμένη για τις συνθήκες του αγώνα, αναμένουμε ότι θα είναι δύσκολο και θα πρέπει να ματώσουμε για να πάρουμε τους βαθμούς, έτσι νιώθουμε κι έτσι πιστεύουμε θα εξελιχθεί στο γήπεδο. Στο σημείο που είμαστε το ζητούμενο είναι οι τρεις βαθμοί, τα υπόλοιπα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα».

Για το ότι στο «Αμμόχωστος» ήρθε η τελευταία ήττα της Ομόνοιας από τη Νέα Σαλαμίνα: «Από τότε η ομάδα καταγράφει ένα πολύ καλό σερί για να καλύψει τη διαφορά, εκείνη τη μέρα όταν είχε τελειώσει το παιχνίδι ήμασταν εννέα βαθμούς πίσω και είχαμε μπροστά μας πέντε ομάδες. Σήμερα είναι εντελώς διαφορετικά τα βαθμολογικά δεδομένα όμως αυτό από μόνο του δεν εξασφαλίζει τίποτα, είναι σημαντικό να κάνουμε το παιχνίδι μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι και ουσιαστικοί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Με νίκη η Ομόνοια θα πιάσει κορυφή και θα εκμεταλλευθεί και τις απώλειες στο ντέρμπι ΑΕΛ – Απόλλων: «Εμείς δεν ασχολούμαστε με αυτά και το λέμε με πάσα ειλικρίνεια, όλη μας η συγκέντρωση είναι στο παιχνίδι το δικό μας. Όλα τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ