aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου: «Έμεινε εκτεθειμένος, η ΚΟΠ πρέπει να δει σοβαρά το θέμα»

Δημητρίου: «Έμεινε εκτεθειμένος, η ΚΟΠ πρέπει να δει σοβαρά το θέμα»

Νέα πυρά από την Ομόνοια για τον Πειθαρχικό Εισαγγελέα, Στέλιο Νικολάου. Μιλώντας πριν το ντέρμπι με τον Απόλλωνα ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, Αντρέας Δημητρίου τόνισε ότι η ΚΟΠ επιβάλλεται να τον αποβάλει από τους κόλπους της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είναι ακόμα ένα ντέρμπι. Ακολουθούν κι άλλα, ενώ στη συνέχεια θα έχουμε παιχνίδι κάθε τρεις μέρες. Θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Θα θυμήσει τα καλά ντέρμπι που πρόσφεραν οι δύο ομάδες στο παρελθόν. Το αρνητικό είναι πως ο κόσμος δεν θα είναι στο γήπεδο. Στόχος μας είναι η νίκη. Ο σεβασμός μας για τον Απόλλωνα είναι μεγάλος, ελπίζουμε ότι θα το απολαύσει ο κόσμος».

Για την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομόνοια: «Η σημερινή ανακοίνωση σκοπό είχε να αποδείξει πως ήταν πρόχειρη δουλειά που έκανε ο κ. Στέλιος Νικολάου στο πόρισμά του. Αναφέρουμε δύο περιπτώσεις παραβίασης πρωτοκόλλου που επιβεβαιώνονται από το ίδιο το ΑΠΟΕΛ. Δύο περιπτώσεις ξεκάθαρες. Το πόσο πρόχειρο ήταν αυτό το πόρισμα αναδεικνύεται από το γεγονός ότι ο κ. Νικολάου πήρε καταθέσεις μόνο από τρία άτομα. Η άποψή μας είναι πως δεν είναι με τέτοια πορίσματα που αποδεικνύουμε ότι θέλουμε να βγάλουμε την αλήθεια προς τα έξω. Ο κ. Νικολάου έχει μείνει εκτεθειμένος και η ΚΟΠ πρέπει να το δει σοβαρά το θέμα. Θα πρέπει η ΚΟΠ να αποβάλει τον κ. Νικολάου από τους κόλπους της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ