aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου: «Έγινε μετεγγραφικό ταξίδι στη Τσεχία, αφιερωμένη στους Ομονοιάτες»

Δημητρίου: «Έγινε μετεγγραφικό ταξίδι στη Τσεχία, αφιερωμένη στους Ομονοιάτες»

Απόλυτα ικανοποιημένοι για τη νίκη επί της ΑΕΚ (3-2) και την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα είναι οι άνθρωποι των «πρασίνων». Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα εκπρόσωπος Τύπου του «τριφυλλιού», Ανδρέας Δημητρίου αφιέρωσε την πορεία της ομάδας στον κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Το γεγονός ότι είμαστε πρώτοι μας κάνει χαρούμενους, όμως ξέρουμε ότι έχουμε δρόμο μπροστά μας και απαιτείται σοβαρότητα και να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε σε όλα τα επίπεδα. Ο κόσμος δικαιούται και αξίζει να είναι χαρούμενος, να κάνει καλές γιορτές βλέποντας την ομάδα του να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να κερδίζει τους αγώνες. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη σημερινή νίκη και την πορεία φέτος σε όλους τους Ομονοιάτες και ιδιαιτέρως αυτούς που μας βλέπουν από ψηλά. Οι προκλήσεις είναι πολύ μεγάλες και για να μπορέσουμε να τις εκπληρώσουμε πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον τρόπο που δουλεύουμε και ακόμα καλύτερα. Σήμερα είδαμε υπέροχη ατμόσφαιρα και πριν και κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα. Δυστυχώς δεν ήμασταν ουσιαστικοί για να κερδίσουμε με περισσότερα τέρματα και όταν έγινε το 3-2 κάπου σκέφτεσαι ότι μπορεί να γίνει μία στραβοκλωτσιά, όμως δεν δεχθήκαμε ευκαιρία».

Για το αν είναι η καλύτερη φετινή Ομόνοια: «Η ομάδα φαίνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι να είναι και καλύτεροι. Ειδικά στο δεύτερο μέρος ήταν εξαιρετική. Συνδυασμοί, τελικές από παντού με πολλούς παίκτες. Όμως στο τέλος με αυτό που έγινε λίγο έλειψε να πάθουμε και κανένα καρδιακό».

Aν αλλάζουν οι στόχοι της ομάδας: «Δε θα ήμασταν σοβαροί αν τους αλλάζαμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Βλέπουμε την ομάδα να μπαίνει στο γήπεδο για να κερδίζει και κυριαρχεί στο γήπεδο. Μπαίνει και δεν είναι συντηρητική, πάντα θέλει να κερδίζει. Θα ξεκουραστούν τώρα οι ποδοσφαιριστές, έχουν προπόνηση το πρωί και θα επιστρέψουν την Κυριακή. Θα καθαρίσει το μυαλό και μετά θα σκεφτούμε μόνο τον Απόλλωνα».

Για τον προγραμματισμό και το ταξίδι στην Τσεχία: «Το ταξίδι έγινε και δεν έχουμε λόγο να το κρύψουμε. Έγινε στα πλαίσια του προγραμματισμού της ομάδας, αλλά δεν έχουμε κάτι παραπάνω να πούμε. Έχουν αποδείξει οι άνθρωποι που χειρίζονται τα θέματα προγραμματισμού πως ξέρουν τι κάνουν και πρέπει να τους εμπιστευτούμε. Καλούμε τον κόσμο να περιμένει τις επίσημες ανακοινώσεις και να μην θεωρεί ως δεδομένο ό,τι γράφεται και ακούγεται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ