aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου: «Έχει μέρες να κοιμηθούμε ήσυχα»

Δημητρίου: «Έχει μέρες να κοιμηθούμε ήσυχα»

Την ανυπομονησία όλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας για το σημερινό ιστορικό ραντεβού με τον Ερυθρό Αστέρα μετέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων. Μιλώντας στην PrimeTel o Ανδρέας Δημητρίου τόνισε ότι όλοι είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο και έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τη μεγάλη πρόκληση που έχουν μπροστά τους για πρόκριση σε ευρωπαϊκό όμιλο.

«Έχει μέρες να κοιμηθούμε ήσυχα. Μεγάλο παιχνίδι, όλοι ξέρουμε πόσο έχουμε δουλέψει για να έρθουμε μέχρι εδώ. Ούτε κάτι δεδομένο είναι για μια κυπριακή ομάδα να φτάνει μέχρι εδώ. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για το παιχνίδι. Απ΄ ότι είδαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και αυτό πιστεύω θα γίνει και σήμερα. Θα κριθεί από την συγκέντρωση, την ουσία, πόσο διαβασμένος είσαι και η ομάδα που θα έχει αυτά τα στοιχεία σε μεγαλύτερο βαθμό θα πάρει την πρόκριση», ανέφερε αρχικά και ακολούθως αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

«Ποτέ δεν ξέρεις πως θα βγουν στο γήπεδο τα πράγματα. Αυτό που βλέπω είναι πως η ομάδα είναι συγκεντρωμένοι στο σημερινό παιχνίδι και τίποτα περισσότερο για το τι θα ακολουθήσει. Η ομάδα έχει τη νοοτροπία, είναι συγκεντρωμένοι και φαίνεται πως οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι. Απέναντι μας έχουμε μια ποιοτική ομάδα που παίζει συνεχώς σε ομίλους τα τελευταία χρόνια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ