aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου: «Δυστυχώς χάλασε προς το τέλος το ντέρμπι»

Δημητρίου: «Δυστυχώς χάλασε προς το τέλος το ντέρμπι»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, παραχώρησε δηλώσεις στη κάμερα της Primetel, μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι γιατί δεν έχουμε κερδίσει. Νομίζω οι προπονητές κάλυψαν σε μεγάλο βαθμό το αγωνιστικό κομμάτι. Ήταν ισορροπημένο παιχνίδι, στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την πολύ μεγάλη φάση για να φέρουμε το ματς στα μέτρα μας. Πατούσαμε καλύτερα, ελέγχαμε τον ρυθμό και γενικά πιστεύαμε ότι με λίγη προσοχή θα πετυχαίναμε το γκολ. Δυστυχώς χάλασε προς το τέλος το ντέρμπι, στα τελευταία λεπτά δεν είδαμε ποδόσφαιρο. Ξέρουμε τις δυνατότητες της ομάδας. Δεν ανησυχήσαμε ιδιαίτερα πέραν από κάποιων ατομικών προσπαθειών από τον Τάαμαρι. Η Ομόνοια έχει δυναμώσει και ο χρόνος δουλεύει υπέρ της. Η ομάδα είναι εντός των βαθμολογικών στόχων της, επιβάλλεται στο ματς με την Δόξα να κερδίσουμε».

Ερωτηθείς για τον κόσμο, απάντησε: «Για μέρα Δευτέρα είναι πολύ καλός αριθμός και ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήταν συγκλονιστικότατος. Όταν ο αντίπαλος κόουτς μίλησε με αυτά τα λόγια για τον κόσμο. Έφυγε από το γήπεδο και νιώθει ότι η ομάδα του επιστρέφει. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τη στηρίζει ο κόσμος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ