aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου: «Διαπομπεύθηκαν Ομονοιάτες χωρίς λόγο»

Δημητρίου: «Διαπομπεύθηκαν Ομονοιάτες χωρίς λόγο»

Στην ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ «Από μέρα σε μέρα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου, σχετικά με τα παράπονα που εκφράζουν οι πράσινοι για τον χειρισμό της Αστυνομίας για στους τέσσερις συλληφθέντες οπαδούς των πρασίνων.

Αναλυτικά: «Είμαστε έντονα ενοχλημένοι με την στάση της αστυνομίας. Αυτή η στάση είναι αδιανόητη, μεγαλοποιεί τα δεδομένα, σαν να είναι καταδίωξη εγκληματιών. Είναι καταδικαστέα ακόμα κα τα χάρτινα ποτήρια, δεν έχουν θέση στα γήπεδα αυτές οι ενέργειες. Όμως, αυτό που έγινε, η διαπόμπευση των φιλάθλων μας είναι απαράδεκτη. Ήταν ενέργειες που δεν έθεσαν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα κανενός. Διαπομπεύθηκαν φίλαθλοι χωρίς λόγο. Με υπόδειξη ποιου έγιναν οι αναγνωρίσεις; Πρέπει να μάθουμε».

Σχετικά με την λανθασμένη τοποθέτηση του Γενικού Διευθυντή του ΓΣΠ: «Ο κύριος Φοίβος είπε σε όλα τα ράδια της Κύπρου και μίλησε για τον δημοσιογράφο χωρίς να είναι σίγουρος; Ποιος του έδωσε και γιατί του έδωσε την λανθασμένη πληροφόρηση. Εγώ προσωπικά μίλησα με το ΓΣΠ την επόμενη του αγώνα και μου είπαν άλλα σε σχέση με αυτά που ακούω τώρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ