aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου: « Δεν υπάρχει πιο δυστυχισμένος άνθρωπος»

Δημητρίου: « Δεν υπάρχει πιο δυστυχισμένος άνθρωπος»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε στην κάμερα της PrimeTel μετά το τέλος του αγώνα.

Για το ματς: Είναι ένα αποτέλεσμα άδικο σύμφωνα με την εικόνα του παιγνιδιού. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο 20λεπτο που ήταν καλύτερη η ΑΕΚ όπως είπε και ο κ. Φρέντμπεργκ κυριαρχήσαμε στο παιγνίδι. Η ομάδα μας ενώ έλεγχε τον αγώνα και είχε τις τελικές προσπάθειες, δέχθηκε το γκολ με ένα τρόπο που μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή. Δεν σημαίνει κάτι για τον Φάνο το γκολ αυτό ή για την πορεία που θα έχει στην Ομόνοια. Δεν κατάφερε να διαχειριστεί όπως ήθελε το ματς η ομάδα μετά το γκολ αυτό και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Για την Ευρώπη: Η τρίτη θέση δεν μπορεί πλέον να διεκδικηθεί. Οπότε θα παλέψουμε για την 4η θέση που υπό προϋποθέσεις μπορεί να μας βγάλει στην Ευρώπη. Είναι πολύ σημαντικά τα παιγνίδια που απομένουν και χρειαζόμαστε τον κόσμο.

Για τον Κατελάρη: Ο Φάνος φοράει το τριφύλλι στο στήθος από 7 χρονών και μπορείτε να καταλάβετε πόσο πολύ αγαπάει την Ομόνοια. Δεν υπάρχει πιο δυστυχισμένος άνθρωπος αυτή τη στιγμή απ’ αυτόν. Είναι πολύ σημαντικό αυτό το ότι δέχτηκε το χειροκρότημα μετά το τέλος. Μπορεί να έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα.

Για τον στατιστικολόγο της ομάδας: Ο Αντρέας Μιχαήλ δουλεύει εδώ και λίγες βδομάδες με την ομάδα γι αυτό και βρίσκεται πλέον στον πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ