aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου: «Δεν βλέπουμε συχνά στην Κύπρο τέτοιο ποιοτικό ποδόσφαιρο»

Δημητρίου: «Δεν βλέπουμε συχνά στην Κύπρο τέτοιο ποιοτικό ποδόσφαιρο»

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου, μετά τη νίκη των πρασίνων επί της Νέας Σαλαμίνας (3-0), μετά την οποία το «τριφύλλι» σκαρφάλωσε την κορυφή και στο +1 από την Ανόρθωση.

Αναλυτικά: «Είναι πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο. Έχω την εντύπωση πως στο πρώτο μέρος η ομάδα ήταν εξαιρετική. Ήταν ένα πολύ ποιοτικό ημίχρονο που μπορώ να πω πως δεν βλέπουμε συχνά στην Κύπρο, με τέτοιο ρυθμό. Ελέγξαμε τον ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, η Νέα Σαλαμίνα μας πίεσε αλλά ο Μποτεάκ σκόραρε το τρίτο γκολ. Είναι μια νίκη αφιερωμένη στον κόσμο μας. Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε άλλο το ματς, η προσοχή μας στρέφεται στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Και έχουμε μια ερώτηση να κάνουμε στον κόσμο μας. Μπορούμε να κερδίσουμε τρεις κερκίδες που μας αναλογούν; Πιστεύουμε ότι μπορούμε. Είναι το τελευταίο παιχνίδι και οφείλουμε να είμαστε όλοι εκεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ