aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου: «Δεν γίνεται στο ημίχρονο παράγοντες του ΑΠΟΕΛ να περικυκλώνουν τον διαιτητή»

Δημητρίου: «Δεν γίνεται στο ημίχρονο παράγοντες του ΑΠΟΕΛ να περικυκλώνουν τον διαιτητή»

Αιχμές για τη διαιτησία του Γιώργου Νικολάου στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και την συμπεριφορά παραγόντων των γαλαζοκιτρίνων κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, άφησε ο Ανδρέας Δημητρίου. Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Δεν γίνεται στο ημίχρονο του αγώνα παράγοντες του ΑΠΟΕΛ να περικυκλώνουν τον διαιτητή και να του υποδεικνύουν αν έκανε κάτι λάθος. Αυτό έγινε και στο τέλος του αγώνα. Ήταν εδώ και ο παρατηρητής. Πραγματικά διερωτώμαι πως κάνουν αυτό το πράγμα και αμφιβάλω αν συμβαίνει κάτι ανάλογο σε σοβαρά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα».

Θα καταγγείλετε αυτό το περιστατικό: «Η δουλειά του παρατηρητή είναι να παρατηρεί. Εάν κατάφερε ο παρατηρητής και δεν έχει δει αυτό το περιστατικό, τι να πω; Δεν έχω λόγια».

Για τον αγώνα: «Να συγχαρούμε τον ΑΠΟΕΛ για τη νίκη του. Είναι αποτυχία για μας που δεν καταφέραμε να μπούμε στην πρώτη εξάδα. Με ένα σοβαρό λάθος βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και ακολούθησε ότι ακολούθησε. Το πρωτάθλημα για εμάς έχει τελειώσει, μας έμεινε το κύπελλο και οφείλουμε να κυνηγήσουμε αυτόν τον στόχο με όλες μας τις δυνάμεις. Αντιλαμβανόμαστε τα αισθήματα του κόσμου, όμως η σεζόν δεν έχει τελειώσει. Οφείλουμε να τον κυνηγήσουμε για πολλούς λόγους. Ο κόσμος έμεινε απογοητευμένος, τον κατανοούμε. Η απογοήτευση που νιώθουμε δεν είναι δικαιολογία για να μην διεκδικήσουμε το κύπελλο. Είναι μεγάλος ο στόχος για μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ