aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου: «Δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι…»

Δημητρίου: «Δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι…»

Δηλώσεις στην κάμερα της Primetel έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου ο οποίος ξεκαθάρισε ότι είναι καλή συγκυρία για να κερδίσει η ομάδα του τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά: «Το ντέρμπι, έρχεται σε μια συγκυρία όπου ο ΑΠΟΕΛ έρχεται στην καλύτερη του κατάσταση ενώ εμείς προσπαθούμε να καλύψουμε το έδαφος. Ξέρουμε ότι είναι μια καλή ευκαιρία για μας για να εκμεταλλευτούμε το ντέρμπι. Δεν είναι μόνο το παιχνίδι, αλλιώς έχει συνηθίσει ο κόσμος αυτά τα παιχνίδια. Εμείς αρχίσαμε τη χρονιά θέτοντας κάποιους μακροπρόθεσμους στόχους ούτος ώστε η ομάδα να αρχίσει να πρωταγωνιστεί ξανά. Τον Ιούνιο αρχίσαμε μια καινούρια προσπάθεια και είμαστε στις ακόμη στις αρχές. Η ομάδα προσπάθησε να αξιολογήσει κατάλληλα τον αντίπαλο. Ο ΑΠΟΕΛ έχει κάποιες αδυναμίες και θα πρέπει εκεί να κτυπήσουμε. Αλλά έχουν και δυνατά στοιχεία και θα πρέπει να τα εξαλείψουμε».

Όσο αφορά στον κόσμο: «Κανένας δεν θα περίμενε αυτή την κατάσταση αν συζητούσαμε πριν τρία χρόνια. Επαναλαμβάνω την αναγκαιότητα να κάτσουμε όλοι μαζί και να βρούμε μια λύση. Είναι κάτι που ταλανίζει όλο το ποδόσφαιρο, εξελίσσεται το ποδόσφαιρο, η κοινωνία και οι απαιτήσεις έχουν αλλάξει. Εμείς σαν ποδόσφαιρο και σαν πολιτεία έχουμε μείνει στάσιμοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ