aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου: «Δεν έχω δει τέτοια πράγματα, τι να σας σχολιάσω;»

Δημητρίου: «Δεν έχω δει τέτοια πράγματα, τι να σας σχολιάσω;»

Ξαφνιασμένος από τα παράπονα των γαλαζοκιτρίνων για τη διατησία δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου. Για την πρόκριση είπε παράλληλα, πως παραμένει ανοιχτή, ενώ όπως και ο Νορβηγός προπονητής δήλωσε, ότι το 1-1 σαν σκορ είναι καλό αποτέλεσμα.

Όσα δήλωσε ο Ανδρέας Δημητρίου:

Αρχικά είπε: «Όπως είπε και ο προπονητής μας, το 1-1 σαν σκορ είναι καλύτερο από το 0-0. Θετικό είναι ότι πετύχαμε το εκτός έδρας γκολ. Η πρόκριση παραμένει ανοιχτή, είναι 50-50. Εμείς θέλαμε να διαχειριστούμε το δύσκολο αγωνιστικό μας πρόγραμμα. Ήταν προγραμματισμένο πριν από το παιχνίδι να κάνουμε τις τέσσερις αλλαγές. Πλέον εμείς συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε θετικά στα πλέι οφ».

Για τα παράπονα του ΑΠΟΕΛ: «Έχει παράπονα από τη διαιτησία ο ΑΠΟΕΛ; Δεν έχω δει τέτοια πράγματα, τι να σας σχολιάσω; Αυτά που λένε έχουν συμβεί στο παιχνίδι σήμερα; Τι να σας πως. Με ξάφνιασε μόνο και μόνο που εκδηλώθηκαν παράπονα. Εμείς έχουμε πει πάρα πολλές φορές φέτος, πως σχολιάζουμε τη διαιτησία μόνο σε ξεκάθαρες και κρίσιμες περιπτώσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ