aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου: «Δεν έχει χαλάσει το κλίμα, λαμβάνουμε υπόψη τις ανησυχίες του κόσμου»

Δημητρίου: «Δεν έχει χαλάσει το κλίμα, λαμβάνουμε υπόψη τις ανησυχίες του κόσμου»

Ως πρόκληση και κίνητρο για την Ομόνοια χαρακτήρισε τον αγώνα με την Γρανάδα στο ΓΣΠ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, Ανδρέας Δημητρίου. Μιλώντας στη Cytavision πριν την έναρξη της αναμέτρησης τόνισε πως κάθε βραδιά στους ομίλους είναι ιστορικής σημασίας και σημείωσε πως τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα δεν έχουν χαλάσει το κλίμα στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το ματς με τη Γρανάδα: «Είναι μια ομάδα που έχει πολύ καλή παρουσία σε ένα πολύ ισχυρό πρωτάθλημα, για πολλούς το κορυφαίο στον κόσμο. Για να είναι δυνατή σε αυτό το πρωτάθλημα πάει να πει ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι πρόκληση και κίνητρο για μας το παιχνίδι. Ανυπομονούμε να το ζήσουμε. Κάθε βραδιά στους ομίλους είναι ιστορικής σημασίας, είναι οι πρώτες εμπειρίες στην Ευρώπη και είναι η αρχή που θα μας βοηθήσει στο μέλλον. Θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να πάρουμε κάτι».

Για τα αρνητικά αποτελέσματα που προηγήθηκαν και χάλασαν το κλίμα: «Δεν πιστεύουμε ότι έχει χαλάσει το κλίμα. Ίσως μια μερίδα κόσμου να έχει εκφράσει κάποιες θέσεις, όμως το κλίμα είναι πολύ καλό. Ο κόσμος εκτιμά την προσπάθεια που γίνεται. Το ότι είμαστε εδώ πάει να πει ότι προηγήθηκε σπουδαία προσπάθεια. Εκφράζονται ανησυχίες από μια μερίδα του κόσμου και τις λαμβάνουμε υπόψη. Έρχονται αποτελέσματα που δεν τα επιθυμείς και εκεί ξεχωρίζουν οι μεγάλες ομάδες. Δείξαμε και πέρσι όταν περάσαμε παρόμοια περίοδο ότι βγήκαμε πολύ δυνατοί. Η διαδικασία ανάπτυξης της ομάδας δεν περιλαμβάνει μόνο νίκες. Το ζητούμενο είναι όταν δεν θα έρθουν θετικά αποτελέσματα να αντλήσουμε τα στοιχεία για να γίνουμε ακόμα καλύτερη ομάδα. Έχουμε ισορροπία στα συναισθήματά μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ