aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου: «Δεν χρειάζεται να έρθει ο Παπασταύρου για να περιμένουμε εξελίξεις»

Δημητρίου: «Δεν χρειάζεται να έρθει ο Παπασταύρου για να περιμένουμε εξελίξεις»

Μάχη μέχρι την τελευταία φάση του τελευταίου αγώνα είναι το σύνθημα στην Ομόνοια. Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, Ανδρέας Δημητρίου, τόνισε ότι πλέον μετρά μόνο το αποτέλεσμα. Όσον αφορά τα θέματα προγραμματισμού υπογράμμισε πως ο προγραμματισμός δεν σταματά ποτέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Φτιάξαμε πάρα πολλές τελικές προσπάθειες, δεν καταφέραμε να πετύχουμε νωρίτερα το δεύτερο γκολ, και αυτό μας κράτησε σε αγωνία μέχρι το τέλος όταν σκόραρε ο Τζιωνής και τελείωσαν όλα. Όποιος ψάχνει για θέαμα δύσκολα θα το δει σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια. Αυτό που μετρά πλέον είναι το αποτέλεσμα. Εμείς περιμένουμε πως μέχρι την τελευταία φάση του τελευταίου αγώνα θα χρειαστεί να τα δίνουμε όλα για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Χρειάζονται αντοχές από όλους και ψυχική δύναμη. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς και πλέον πάμε στο επόμενο απέναντι στην Ανόρθωση. Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, εκτός έδρας. Θα δουλέψουμε ούτως ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Εάν γίνονται κινήσεις προγραμματισμού: «Η ομάδα λειτουργεί με διαδικασίες οι οποίες είναι σε καθημερινό επίπεδο. Ο πρόεδρος είναι σε συνεχή επικοινωνία με όλους οπότε δεν χρειάζεται να έρθει στην Κύπρο για να περιμένουμε οποιεσδήποτε εξελίξεις. Ο προγραμματισμός δεν σταματά στην Ομόνοια. Ο κάθε ένας έχει το ρόλο του για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ