aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου: «Aυτό κάνει τις μεγάλες ομάδες να ξεχωρίζουν»

Δημητρίου: «Aυτό κάνει τις μεγάλες ομάδες να ξεχωρίζουν»

Στη διαχείριση της ήττας, η οποία κάποτε θα ερχόταν, στάθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την Πάφος FC που βρήκε την ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς να κερδίζει με 2-1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Προηγηθήκαμε σε μία δύσκολη έδρα και τα λεπτά που ακολούθησαν του γκολ μας δεν έδειχναν ότι θα παιχνίδι θα μπορούσε να γυρίσει. Ελέγχαμε το παιχνίδι, χάσαμε και μία ευκαιρία για το 0-2, όμως στη συνέχεια μετά το 1-1 δεν καταφέραμε να διαχειριστούμε την κατάσταση.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα και πρέπει να το διαχειριστούμε. Αυτό κάνει τις μεγάλες ομάδες να ξεχωρίζουν. Την ήττα είναι πιο δύσκολο να τη διαχειριστείς και εμείς αυτό πρέπει να κάνουμε. Εντάξει, θα ερχόταν και το άσχημο αποτέλεσμα, όπως είπε και ο προπονητής είναι δύσκολο να πάει μία ομάδα με 32 νίκες στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την παρουσία του σήμερα. Ήταν εκπληκτικός και δυστυχώς δεν θα φύγει χαρούμενος για άλλη χρονιά από την Πάφο. Θα πρέπει όλοι μαζί να διαχειριστούμε αυτή την ήττα για να πάμε μαζί στην επόμενη επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ