aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου: «Αλλοιώθηκαν οι δηλώσεις μου»

Δημητρίου: «Αλλοιώθηκαν οι δηλώσεις μου»

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας κάνει λόγο για αλλοίωση των ραδιοφωνικών του δηλώσεων και σημειώνει πως μεταφέρθηκαν λανθασμένα μηνύματα στον κόσμο.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Λυπάμαι που αναγκάζομαι να κάνω αυτήν την παρέμβαση, ωστόσο κρίνω πως έπρεπε να γίνει. Την περασμένη Τρίτη παραχωρήσαμε δηλώσεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς διότι θέλαμε να επικοινωνήσουμε μαζικά με τον κόσμο μας.

Όσοι άκουσαν τις δηλώσεις απευθείας από τα ραδιόφωνα μπόρεσαν να ενημερωθούν με ακρίβεια για τις θέσεις μας. Δυστυχώς, δεν έγινε το ίδιο για όσους φιλάθλους διάβασαν αργότερα τις δηλώσεις όπως μεταφέρθηκαν από ιστοσελίδες.

Υπήρχαν περιπτώσεις που δεν πίστευα στα μάτια μου για το τι διάβαζα. Δηλώσεις αλλοιωμένες σχεδόν στον απόλυτο βαθμό, τίτλοι με δηλώσεις που ποτέ δεν είπα και εντελώς διαφορετικό νόημα και μήνυμα να μεταφέρεται στους φιλάθλους.

Μάλιστα, αρκετοί φίλαθλοι σχολίαζαν τις αλλοιωμένες δηλώσεις, μην γνωρίζοντας ότι αυτό που λέχθηκε από την ομάδα ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό. Είμαι βέβαιος πως αυτό το σκηνικό δεν είμαι ο πρώτος που το διαπιστώνω.

Αυτό είναι απαράδεκτο και δεν μπορεί να συνεχιστεί. Εφόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα για να μεταφερθούν με ακρίβεια οι τοποθετήσεις μας, τότε ενδεχομένως να πρέπει να αναζητήσουμε διαφορετικούς/εναλλακτικούς τρόπους ή λύσεις για να επικοινωνούμε σωστά και μαζικά με τον κόσμο μας.

Όσοι θα ήθελαν να μάθουν με ακρίβεια τις θέσεις μας όπως τις μεταφέραμε την περασμένη Τρίτη, μπορούν να το κάνουν μέσω των δύο ακόλουθων συνδέσμων.

Γραπτές δηλώσεις: https://bit.ly/3alyHL4
Ηχητικό δηλώσεων: https://bit.ly/3oNZyYV

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ