aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου: «Αλλάζει το ποδόσφαιρο, είναι σαν αλάτι στο φαγητό μας»

Δημητρίου: «Αλλάζει το ποδόσφαιρο, είναι σαν αλάτι στο φαγητό μας»

Δεν είχαν διάθεση στην Ομόνοια να σχολιάσουν το αγωνιστικό κομμάτι μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση που βρήκε τους «πράσινους» να χάνουν με 2-1 και να φτάνουν τις ένδεκα συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: «Καρφιά» Φρέντμπεργκ: «Είναι ενοχλητικό αυτό με τους διαιτητές…»

Μιλώντας στην κάμερα της Cytavision ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου ανέφερε ότι προτεραιότητα της νέας διοίκησης είναι να φέρει πίσω τον κόσμο της Ομόνοιας στα γήπεδα, χωρίς μεγάλα λόγια αλλά πράξεις, καθώς η παρουσία των φίλων του «τριφυλλιού» αλλάζουν, όπως είπε την εικόνα του κυπριακού ποδοσφαίρου και αποτελούν «αλάτι στο φαγητό» κάθε Ομονοιάτη.

Διαβάστε επίσης: Η Ανόρθωση μεγάλωσε τον «εφιάλτη» της Ομόνοιας

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Δυστυχώς η ομάδα έχασε αυτό έχει σημασία. Ο κόσμος έχει χορτάσει από λόγια και δεν θα μπούμε στη διαδικασία να δώσουμε υποσχέσεις. Αυτό που έχει ως στόχο η νέα διοίκηση είναι να μπορέσει να πείσει τον κόσμο ότι μπορούν να έρθουν πίσω στο γήπεδο. Θα τον φέρουν οι ενέργειες που θα γίνονται ευρύτερα, όταν νιώσει ο κόσμος πως η κατάσταση βελτιώνεται και φτάνει στο σημείο που αρμόζει στην Ομόνοια σε όλους τους τομείς, όχι μόνο στο αγωνιστικό. Προτεραιότητα του συμβουλίου είναι να τεθεί σε ισχύ η πρόταση του κ. Παπασταύρου. Θα έρθει την Τετάρτη στην Κύπρο και τα νομικά τμήματα θα ακολουθήσουν τις διαδικασίες που πρέπει για να τεθεί σε ισχύ η συμφωνία».

Για τα αρνητικά ρεκόρ: «Η δουλειά που πρέπει να γίνει σε όλα τα επίπεδα είναι μεγάλη. Τώρα αν με ρωτάτε αν η Ομόνοια μπορεί να επιστρέψει εκεί που πρέπει, η απάντηση είναι ναι, βέβαια μπορεί, γιατί η Ομόνοια είναι η «βασίλισσα» του κυπριακού ποδοσφαίρου».

Για τον κόσμο της Ομόνοιας: «Ο κόσμος της Ομόνοιας αλλάζει την εικόνα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Είναι το αλάτι στο φαγητό μας και ελπίζουμε του χρόνου να είναι καταπράσινα τα γήπεδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ