aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου: «Άλλαξε μόνο ο χρόνος για τεχνικό διευθυντή, αυτός θα κρίνει τον προπονητή»

Δημητρίου: «Άλλαξε μόνο ο χρόνος για τεχνικό διευθυντή, αυτός θα κρίνει τον προπονητή»

Την άποψη πως η Ομόνοια ήταν η ομάδας που όσο κυλούσε ο χρόνος μπορούσε να κερδίσει στο ντέρμπι «αιωνίων», εξέφρασε ο Ανδρέας Δημητρίου. Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου, το θέμα του τεχνικού διευθυντή και το μέλλον του Σωφρόνη Αυγουστή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Υπάρχει απογοήτευση για το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να κερδίσαμε τον αγώνα. Δυστυχώς δεχθήκαμε το γκολ λίγο πριν τον το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, σε μία στιγμή που δεν υπερείχε καμία ομάδα. Στη συνέχεια η ομάδα αντέδρασε και σίγουρα είναι ένα θετικό στοιχείο που κρατάμε. Μας στεναχωρεί που δεν κερδίσαμε σήμερα. Όσο το παιχνίδι προχωρούσε, δείχναμε ότι ήμασταν η ομάδα που μπορούσε να κερδίσει. Κρατάμε τα θετικά. Ο στόχος είναι να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα σε αυτή τη φάση. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήρθε στο γήπεδο και βοήθησε Ακόμα και όταν μείναμε πίσω πίστευε ότι μπορούμε να το ανατρέψουμε. Δυστυχώς δεν κερδίσαμε αν και το θέλαμε πολύ».

Για το γεγονός πως η Ομόνοια δέχθηκε γκολ ξανά από στατική φάση: «Πήγαμε αρκετά καλά στις στατικές φάσεις. Στη συγκεκριμένη φάση έγιναν μάχες στη μικρή περιοχή. Ίσως να είχε και δόση τύχης το γκολ, ίσως και εμείς να μπορούσαμε να αντιδράσουμε καλύτερα».

Για τη βελτίωση που παρατηρείται στη γενικότερη εικόνα της ομάδας: «Η εικόνα που βγάζει η ομάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα κάνει τον κόσμο να πιστεύει περισσότερο. Μετά την ήττα από την Ανόρθωση στόχος ήταν με άμεσες ενέργειες η ομάδα να διεκδικήσει τους στόχους που απομένουν. Μακροπρόθεσμος στόχος είναι η Ομόνοια να γίνει ξανά πρωταθλήτρια όπως πριν δύο χρόνια. Η θετική ενέργεια του κόσμου κερδίζει παιχνίδια. Ο μεγάλος στόχος είναι το κύπελλο, οπότε παιχνίδια σαν το σημερινό βοηθούν την ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στα ημιτελικά».

Για το θέμα του τεχνικού διευθυντή: «Σίγουρα παίρνει περισσότερο χρόνο από ότι αρχικά είχαμε εκτιμήσει και πει σε δημόσιες τοποθετήσεις μας. Το θέμα είναι σε εξέλιξη. Ισχύουν τα δεδομένα που είχαμε αναφέρει προηγουμένως, όμως χρειάζεται περισσότερος χρόνο. Ξέρετε το ποδόσφαιρο πως είναι. Είδαμε πράγματα που θεωρούνται 99.99% σίγουρα και στο τέλος να μην γίνονται. Τα δεδομένα είναι τα ίδια, το μόνο που έχει αλλάξει είναι ο χρόνος που αναμένουμε να ολοκληρωθεί η πρόσληψη».

Για το συμβόλαιο του Αυγουστή και το μέλλον του: «Ο προπονητής έχει συμβόλαιο και τη νέα χρόνια και είναι θέμα του τεχνικού διευθυντή να αξιολογήσει όλους στην ομάδα, όποιο πόστο και να κατέχει».

Για τον κόσμο: «Eυχαριστούμε τον κόσμο. Ο κόσμος είδε βελτίωση, πάθος, ένταση και χειροκρότησε, παρά το γεγονός ότι δεν κερδίσαμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ