aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου: «Αυτή η ομάδα μπήκε ομίλους και έσπασε το σερί»

Δημητρίου: «Αυτή η ομάδα μπήκε ομίλους και έσπασε το σερί»

Ως την καλύτερη φετινή εμφάνιση της Ομόνοιας χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου των «πρασίνων», Αντρέας Δημητρίου την παρουσία των πρασίνων στη νίκη με 3-0 επί του ΑΠΟΕΛ που έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί 2802 ημερών και 29 αγώνων χωρίς επιτυχία σε ντέρμπι «αιωνίων» από τον Απρίλη του 2013.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Καταρχήν έχει δίκαιο ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ. Το σκορ αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Κάναμε την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση. Μια σοβαρή ομάδα, οργανωμένη, διψασμένη. Επιβληθήκαμε στο παιχνίδι και φτάσαμε στο 3-0 που είναι μεγάλο σκορ και ήταν απόρροια της εξέλιξης του αγώνα. Μας δίνει τρεις βαθμούς, αλλά είναι ψυχολογική τόνωση για την ομάδα. Πιο σημαντική για τον κόσμο για τους λόγους που γνωρίζαμε. Αυτή η ομάδα μας έδωσε τη χαρά να παίξουμε στους ομίλους και αυτή η ομάδα σταμάτησε αυτό το αρνητικό σερί που κρατούσε. Συνεχίζουμε, υπάρχει δρόμος για τη βαθμολογική διαφορά που υπάρχει όμως είναι η επιβεβαίωση της δυναμικής αυτής της ομάδας και γενικότερο ολόκληρου του οικοδομήματος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ