aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημιουργήστε τις προϋποθέσεις

Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις

Η νέα διοίκηση της Ομόνοιας πρέπει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να πετύχει, σύμφωνα με το «omonoianews.com»

Το κείμενο της ιστοσελίδας:

«Ότι οποιαδήποτε διοίκηση κι αν έβγαινε χθες θα έπρεπε πρώτα να αποδείξει τον εαυτό της ήταν δεδομένο. Από τη στιγμή που χάθηκε η ευκαιρία (γιατί κάποιοι δεν αντιλήφθηκαν τα κέρδη που θα έφερνε) για ένα συνδυασμό, κοινής αποδοχής, ήταν δεδομένο πως η πίεση θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη, αφού 11/15 μέλη της διοίκησης ήταν και στην προηγούμενη. Η ευκαιρία λοιπόν να κερδίσει χρόνο αυτόματα από την εκλογή της η διοίκηση χάθηκε, ας δημιουργήσει η ίδια τις προϋποθέσεις για να πετύχει.

Το πώς θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις είναι για μας αρκετά απλό και όχι περίπλοκο. Να γίνει καταρχάς εκστρατεία εγγραφής μελών. Ο ίδιος ο συνδυασμός προεκλογικά τόνιζε πως οι πόρτες είναι ανοικτές για τα μέλη και είναι δεδομένο, πως η διαδικασία εγγραφής μελών, είναι το μεγαλύτερο ταμπού (πέραν της σχέσης με τον πολιτικό χώρο της αριστεράς) ανάμεσα στον κόσμο της Ομόνοιας. Είναι αδιανόητο να ψηφίζουμε 583 άτομα, πρέπει και ο τελευταίος Ομονοιάτης να είναι κοντά.

Το δεύτερο είναι η βελτίωση της σχέσης με το κόσμο. Για να γίνει αυτό, το πρώτο βήμα είναι να καταλάβουν όλοι πως δεν φωνάζουν μόνο οι οργανωμένοι. Γενικά η επικοινωνία με μερίδα του κόσμου έχει χαθεί και το γεγονός αποτρέπει ένα από τα κύρια συστατικά της επιτυχίας, κάτι που διακήρυξε ο συνδυασμός, την ενότητα. Κατά την άποψη μας, μια συνάντηση με τη Θύρα 9 θα ήταν η αρχή. Μέσω του εκπροσώπου τους χθες οι οργανωμένοι τόνισαν ακόμα μια φορά πως κανείς δεν γουστάρει τους καυγάδες και τις συγκρούσεις. Αρκεί να γίνουν τα αυτονόητα και να βρεθεί κοινή συνισταμένη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ