aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔηλώσεις-respect και εξαιρετική αφιέρωση από τον Ματ! (vid)

Δηλώσεις-respect και εξαιρετική αφιέρωση από τον Ματ! (vid)

Ο πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος έως τώρα,  Ματ Νταρμπισάιρ, σκόραρε ξανά, έφτασε τα τέσσερα γκολ, και βοήθησε την Ομόνοια να πάρει μία σπουδαία νίκη με 5-2 επί της ΑΕΚ.

Ο Άγγλος «killer» τήρησε την υπόσχεση που έδωσε σε ένα μικρό κορίτσι, ονόματι Βαλέρια, την οποία επισκέφθηκε όταν έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η μικρούλα έφυγε από τη ζωή δυστυχώς και ο Ματ και οι συμπαίκτες του, της αφιέρωσαν την νίκη. Ο Ματ στην τελευταία του επίσκεψη στο νοσοκομείο της είχε υποσχεθεί γκολ με την ΑΕΚ. Δυστυχώς η Βαλέρια έφυγε για τη… Γειτονιά των Αγγέλων πριν από το παιχνίδι.

«Δεν θα πω ήταν τρελό παιχνίδι, δουλέψαμε για το σημερινό. Πρέπει να απολαύσουμε την νίκη όμως έχουμε αγώνα ξανά το Σαββατοκύριακο. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στη Βαλέρια, μία μικρή που έφυγε από τη ζωή με καρκίνο. Αυτό είναι για αυτή. Ήταν δύσκολο μετά την ήττα στην Πάφο. Σήμερα όμως ήταν φανταστικό. Δεν με νοιάζει ποιος σκοράρει. Το σημαντικό είναι οι 3 βαθμοί. Χαίρομαι που ήρθανε τα γκολ και πήραμε τη νίκη», είπε ο Ματ στην κάμερα της Primetel.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ