aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δικαιωματικά πιο άνετη η Ομόνοια, αλλά…

Υπάρχει γκρίνια τον τελευταίο καιρό στην Ομόνοια για την καθυστέρηση των μετεγγραφών, αφού για περίπου ένα μήνα δεν… κινήθηκε φύλλο ώσπου να διαρρεύσει τελικά ότι ο Λαμκέλ Ζε είναι πολύ κοντά. Λογικό να μουρμουρά ο Ομονοιάτης, που παραλλήλως αντιλαμβάνεται την έντονη κινητικότητα σε ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση και Απόλλωνα, ενώ ακούει ότι η ΑΕΛ πήρε τον Κέβιν Μιραλλάς. Ε, μοιραία συγκρίνει με τη στασιμότητα της ομάδας του.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι οι πράσινοι δικαιούνται να είναι λίγο πιο άνετοι, σε σχέση με τους πλείστους ανταγωνιστές τους. Και αυτό λόγω του ότι μπαίνουν τελευταίοι στο χορό των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και ταυτοχρόνως, έχουν εξασφαλισμένη θέση σε ομίλους είτε του Γιουρόπα Λιγκ είτε του Κόνφερενς Λιγκ.

Έτσι, δεν υπάρχει λόγος για βεβιασμένες κινήσεις. Γι’ αυτό και μπορώ να καταλάβω τη λογική «φτιάχνω ομάδα για να επιστρέψω στην κορυφή του πρωταθλήματος και όχι για την Ευρώπη». Ανεξαρτήτως όμως του πότε θα «σκάσουν» οι επόμενες ανακοινώσεις της Ομόνοιας, σημασία έχει τι ποδοσφαιριστές θα αποκτηθούν και πόσο θα τη βοηθήσουν για να φτάσει στην επίτευξη των στόχων της στη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ