aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔίδυμο που μπορεί να «σκοτώσει»

Δίδυμο που μπορεί να «σκοτώσει»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Σίλβα Κλέιτον και Ματ Ντέρμπισαϊρ είναι ίσως οι πιο ποιοτικοί ποδοσφαιριστές που διαθέτει στη φετινή σεζόν η Ομόνοια. Εγνωσμένης αξίας, έμπειροι και ικανοί να κάνουν τη διαφορά. Από τους δύο περιμένει πολλά ο Κάρβερ την Πέμπτη.

Νωρίς-νωρίς καλούνται να αποδείξουν πόσο σημαντικοί ποδοσφαιριστές είναι και να σηκώσουν την ομάδα στους ώμους τους, σ’ ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Οι δυο τους αναμένεται να συνεργαστούν για να φθάσει η Ομόνοια στο γκολ. Ο Βραζιλιάνος θα αποτελέσει το βασικό στήριγμα στον Άγγλο επιθετικό.

Εφόσον τον τροφοδοτήσει σωστά και μπορεί να το κάνει με τις εξαιρετικές κάθετες μεταβιβάσεις του, τότε ως δεινός γκολτζής που είναι ο Ντέρμπισαϊρ μπορεί να χριστεί σκόρερ και να ανοίξει τον δρόμο για την ανατροπή-πρόκριση. Παρόλο που υπολείπονται δύο προπονήσεις, πρόθεση του Κάρβερ είναι να τοποθετήσει τον Κλέιτον λίγο πιο πίσω από τον Ντέρμπισαϊρ ως δεύτερο επιθετικό, δηλαδή σ’ έναν σχηματισμό 4-4-1-1.

Σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο Σέρινταν θα αγωνιστεί στη θέση του αριστερού χαφ και ο Αγκάγιεφ σ’ αυτήν του δεξιού. Παρόλο που «παίζει» και το σενάριο να βρεθεί στο αρχικό σχήμα ο Χριστοφή και ένας εκ των δύο να μείνει στον πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ