aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δίχασε τον κόσμο o Λεμονής

Η αναμενόμενη επιστροφή του Τάκη Λεμονή στον πάγκο του Ολυμπιακού έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στα social media από τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς. Είναι δεδομένο ότι ο Ελληνας τεχνικός έχει συνδέσει την καριέρα του με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, καθώς μετά από τα δύο περάσματά του από αυτήν -και παρά τους τίτλους που κατέκτησε- δεν κατάφερε να στεριώσει σε άλλον πάγκο.

Πολλοί άλλωστε υποστηρίζουν ότι πλήρωσε τον πανηγυρισμό του στο ματς-σταθμό της καριέρας του, το 4-3 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με το οποίο κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα, καθώς του έκλεισαν πολλές πόρτες, αν και μάλλον αυτή η άποψη είναι υπερβολική.

Η Λεωφόρος και η Καλαμαριά

Οσον αφορά τους φίλους του Ολυμπιακού, οι μισοί δεν έχουν ξεχάσει το 1-4 στη Λεωφόρο, άλλη μια 4άρα επί του Παναθηναϊκού πάλι για το Κύπελλο στο Φάληρο, τα πρώτα διπλά στο Τσάμπιονς Λιγκ (Βέρντερ και Λάτσιο) και την πρόκριση στους «16» με αντίπαλο την Τσέλσι.

Αυτή είναι όμως η μια όψη, καθώς κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν πως ο Λεμονής -ίσως και εξαιτίας της απειρίας του και του ενθουσιασμού του- δεν κατάφερε να διαχειριστεί σπουδαίες επιτυχίες. Επειτα από το 6-2 επί της Λεβερκούζεν ήρθε η ήττα-σοκ από τη Μακάμπι Χάιφα στην Κύπρο, ενώ μετά το 2-2 στην Κορούνια ήρθε το 3-1 από τη Λιλ, με τον Ολυμπιακό να γκρεμίζει αυτά που έχτισε. Και βέβαια υπάρχει και το 1-0 από την Καλαμαριά τη σεζόν του Βάλνερ.

«Αντιρρησίας» στου Ρέντη

Αραγε χάρηκαν όλοι στου Ρέντη για το ενδεχόμενο να περάσει ξανά την πόρτα του προπονητικού κέντρου ο Τάκης Λεμονής ή χθες υπήρχε και κάποιος που εξέφραζε αντιρρήσεις; Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι ο… αντιρρησίας δεν ήταν διακριτικός και οι ενστάσεις του για τον Ελληνα τεχνικό ακουγόντουσαν μέχρι το γήπεδο την ώρα όπου έκαναν προπόνηση οι παίκτες και μάταια προσπάθησαν κάποιοι πιο ψύχραιμοι να τον πείσουν να ρίξει τους τόνους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ