aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔιαθέσιμα διαρκείας για το 2018-21 (pic)

Διαθέσιμα διαρκείας για το 2018-21 (pic)

Η Ομόνοια ενημερώνει για την έναρξη διάθεσης των «PREMIUM» εισιτηρίων διαρκείας, για την τριετία 2018-2021. Όπως και το 2015, έτσι και τώρα, προσφέρεται μεγάλη έκπτωση στην τελική τιμή του εισιτηρίου διαρκείας. Σε περίπτωση αγοράς τον Δεκέμβριο, η έκπτωση θα είναι €450 (33%). Εάν η αγορά γίνει τον Ιανουάριο, η έκπτωση θα είναι €350 (25%). Παρέχονται ευκολίες πληρωμής, σε δύο ή τρεις δόσεις.

«Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους Ομονοιάτες και τις Ομονοιάτισσες που μέχρι στιγμής ανταποκρίθηκαν θετικά και άμεσα στο κάλεσμά του. Η συνεισφορά τους στην παρούσα δύσκολη συγκυρία, είναι ανεκτίμητης σημασίας. Καλούμε τον κόσμο της Ομόνοιας, τους υφιστάμενους κατόχους αλλά και νέους ενδιαφερόμενους, όπως αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια, της οποίας το αποτέλεσμα είναι καθοριστικής σημασίας για την ανατροπή των υφιστάμενων βαθμολογικών δεδομένων», αναφέρουν οι πράσινοι.

5 τυχεροί κερδίζουν από δύο αεροπορικά εισιτήρια: Όσοι φίλαθλοι της Ομόνοιας ανανεώσουν ή αγοράσουν για πρώτη φορά εισιτήριο διαρκείας «PREMIUM», τον Δεκέμβριο (2017), θα μπουν σε κλήρωση και 5 τυχεροί θα κερδίσουν από 2 αεροπορικά εισιτήρια, για οποιονδήποτε προορισμό της COBALT! Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2018. Οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ομόνοιας και θα ειδοποιηθούν προσωπικά. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ