aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Διαμάντι, ταυτίζεται πλήρως με τις αξίες και τα ιδανικά της Ομόνοιας»

«Διαμάντι, ταυτίζεται πλήρως με τις αξίες και τα ιδανικά της Ομόνοιας»

Μέλι στάζει η Ομόνοια σε ανάρτησή της για την συμπλήρωση 100 συμμετοχών του Φαμπιάνο με τη φανέλα των πρασίνων. Η ομάδα του τριφυλλιού κάνει αναφορά στις επιτυχίες του Βραζιλιάνου εντός των τεσσάρων γραμμών και υπογραμμίζει ότι αποτελεί κορυφαίο παράδειγμα για τους νεαρούς που ονειρεύονται μια σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα.

Το μήνυμα της Ομόνοιας

«Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ συμπλήρωσε 100 συμμετοχές! Το παιχνίδι απέναντι στη Δόξα ήταν το νούμερο 100 για τον Φαμπιάνο με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Ο Βραζιλιάνος πορτιέρο ήρθε στην ομάδα μας τον Οκτώβριο του 2019 και κατάφερε να αγαπηθεί όσο λίγοι από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Είναι τόσες πολλές οι στιγμές που μεγαλούργησε εντός αγωνιστικών χώρων: Οι αποκρούσεις πέναλτι με τον Ερυθρό Αστέρα που χάρισαν για πρώτη φορά τη συμμετοχή σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, η απόκρουση πέναλτι που έφερε την πρόκριση επί της Φλόρα Ταλίν, τα πέναλτι στο Σούπερ Καπ με την Ανόρθωση και στον τελικό κυπέλλου με τον Εθνικό Άχνας, όπως και οι εξαιρετικές αποκρούσεις αυτά τα τρία χρόνια που βρίσκεται στο ΗΛΙΑΣ ΠΟΥΛΛΟΣ.

Και δεν είναι μόνο αυτά. Ο Φαμπιάνο είναι ένα “διαμάντι” με τη συμπεριφορά του και την ποιότητα του χαρακτήρα του, εντός και εκτός γηπέδων και ταυτίζεται πλήρως με τις αξίες και τα ιδανικά που προάγει ο Σύλλογός μας. Αποτελεί κορυφαίο παράδειγμα για τους νεαρούς που ονειρεύονται μια σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα.

Συγχαίρουμε θερμά τον Φαμπιάνο για τα όσα έχει πετύχει μέχρι στιγμής με το τριφύλλι στο στήθος και του ευχόμαστε να ζήσει και άλλες επιτυχίες στα χρόνια που έρχονται!».

310472381 1797692533918310 5777707066801344818 N

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ