aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔεσύλλας: «Τα δεδομένα με τον Φαμπιάνο και τον Παναθηναϊκό»

Δεσύλλας: «Τα δεδομένα με τον Φαμπιάνο και τον Παναθηναϊκό»

Τις τελευταίες ώρες έχει αναθερμανθεί δημοσιογραφικά το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Φαμπιάνο Ριμπέιρο. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας έχει εντυπωσιάσει (και) τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όμως με τα υφιστάμενα δεδομένα σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού στον ΣΠΟΡ FM Ελλάδος, Διονύση Δεσύλλα οι πράσινοι δεν ψάχνουν για ενίσχυση στη θέση του άσου.

Πάντως, παρά τα όσα γράφονται στην Ελλάδα εδώ και μήνες για ενδιαφέρον σχεδόν όλων των μεγάλων ομάδων της χώρας για τον έμπειρο τερματοφύλακα στα γραφεία της Ομόνοιας δεν έφτασε καμία επίσημη πρόταση.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Ο Μπατάλια αρέσει στον Παναθηναϊκό, είναι ένας παίκτης από το πάνω ράφι αλλά δεν είναι εύκολη περίπτωση λόγω υψηλού κασέ. Ο Αργεντινός δεν υπολογίζεται από τη Σπόρτινγκ και θέλει να μείνει στην Ευρώπη», τόνισε για τον Αργεντινό μέσο.

Όσο για τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα της Ομόνοιας, είπε: «Ο Παναθηναϊκός έχει τερματοφύλακα, τον Διούδη, τον οποίο υπολογίζει. Θα πρέπει να αφήσουμε ένα παράθυρο μήπως έρθει πρόταση από το εξωτερικό για εκείνον. Σε περίπτωση που πουληθεί, δεν αποκλείεται να υπάρξει θέμα Φαμπιάνο για τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης, πάντως, έχει συμβόλαιο με την Ομόνοια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ