aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΔερυνειώτικο «μπλόκο» στην Ομόνοια (pics & video)

Δερυνειώτικο «μπλόκο» στην Ομόνοια (pics & video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Στην ισοπαλία (2-2) κράτησε η Αναγέννηση Δερύνειας την Ομόνοια μετά από ένα «τρελό»  πρώτο ημίχρονο το οποίο είχε τέσσερα γκολ  και μία απευθείας κόκκινη για την ομάδα της Δερύνειας (δείτε εδώ το live της αναμέτρησης).

Η Ομόνοια ήταν αυτή που ξεκίνησε πιο δυνατά το πρώτο 15λεπτο του αγώνα, με την μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας να είναι ένα δοκάρι στο 10’ σε ένα σουτ του Κλέιτον εκτός της μεγάλης περιοχής. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ελαφρά στη συνέχεια με την Αναγέννηση να καταφέρνει να σκοράρει στο 26’, μετά από προσωπική ενέργεια του Κυπριανού. Τα γκολ της ομάδας της Δερύνειας διπλασίασε ο Μπριζίντο στο 32’ με εκπληκτικό σουτ αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή που έστειλε την μπάλα στην αριστερή συμβολή των δοκών.

Η Ομόνοια αντέδρασε γρήγορα στο γκολ της Αναγέννησης με γκολ του Ντέρμπισαϊαρ μετά από ασίστ του Μαργκάσα εντός της μεγάλης περιοχής. Από την επαναληπτική προβολή διαφαίνεται ότι το γκολ των «πρασίνων» προήλθε από θέση οφ-σάιντ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ντέρμπισαϊαρ διπλασίασε τα γκολ του και της ομάδας του με κοντινή προβολή στην εστία της Αναγέννησης. Λίγο πριν το γκολ της Ομόνοιας ο Ευθυμίου της Αναγέννησης δέχτηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό φάουλ στον Αγκάγιεφ.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε αρκετά πιο αναίμακτα από το πρώτο, με την Ομόνοια να προσπαθεί, αλλά να μην βρίσκει την μεγάλη ευκαιρία και την Αναγέννηση να φεύγει στο τέλος με μία αρκετά σημαντική ισοπαλία από το «Τάσος Μάρκου»

Αναγέννηση Δερύνειας (Αδάμος Αδάμου): Μάστρου, Ντιαλό (34’ Φωτίου), Μπαρμπούδης, Αναστασίου, Ευθυμίου, Βέσλεμ, Βλασόπουλος, Νατσιόπουλος, Μπριζίντο (77’ Κολάνης), Γιουσπασιάν (46’ Σωτηρίου), Κυπριανού.

Ομόνοια (Τζον Κάρβερ): Παναγή, Καρλίτος, Νασιμέντο, Όρσουλιτς, Μαργκάσα (46’ Σοϊλέδης), Αγκάγιεφ, Φλορέσκου (77’ Φυλακτού), Τουρέ, Χριστοφή (61’ Σέρινταν), Κλέιτον, Ντέρμπισαϊαρ.

Σκόρερ: 26’ Κυπριανού, 32’ Μπριζίντο/ 34’, 45’+2 Ντέρμπισαϊαρ

Κίτρινες: Αναστασίου, Μάστρου, Σλόουε/ Όρσουλιτς, Μαργκάσα, Καρλίτος

Αποβολές: Ευθυμίου

Στάδιο: «Τάσος Μάρκου».

Διαιτητής: Νικόλας Νεοκλέους.

Α’ βοηθός: Ευαγόρας Ευαγόρου.

Β’ βοηθός: Κυριάκος Σωκράτους.

4ος: Κώστας Ψευδιώτης.

Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχάλης Αργυρού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ