aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δεν ζήτησε… τρέλες ο Αναστασίου

Την ευκαιρία να τα πουν από κοντά με τον Γιάννη Αναστασίου για πολλές ώρες είχαν την Τρίτη στον Ατρόμητο. Οι δύο πλευρές έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένες από αυτά που άκουσαν και που τους παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο της προοπτικής της συνεργασίας των δύο πλευρών για την επόμενη σεζόν.

Ένα θέμα που τέθηκε στο τραπέζι ήταν αυτό των συνεργατών του Έλληνα τεχνικού. Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αναστασίου δεν ζήτησε… τρέλες, παρά μόνο να έχει μαζί του τον βοηθό που εμπιστεύεται όσο κανέναν άλλον.

Ο λόγος για τον Στιβ Ρούτερ τον οποίο είχε μαζί του και στον Παναθηναϊκό, αλλά όχι και στην Ομόνοια, αφού ο Άγγλος ήταν στη Λούτον στο πλευρό του πρώτου προπονητή, Νέιθαν Τζόουνς. Είναι δεδομένο, λοιπόν, ότι εφόσον ο Ατρόμητος αποφασίσει να πορευθεί με τον Γιάννη Αναστασίου, θα έχει στο πλευρό του τον Άγγλο βοηθό και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ των Περιστεριωτών θα μείνει ως έχει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ