aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Δεν θέλω να γίνω ο Φέργκιουσον της Ομόνοιας, θέλω να είμαι ο Μπεργκ»

«Δεν θέλω να γίνω ο Φέργκιουσον της Ομόνοιας, θέλω να είμαι ο Μπεργκ»

Διαδικτυακή συνέντευξη με…  δημοσιογράφους τους οπαδούς της Ομόνοιας παραχωρεί ο Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νορβηγός προπονητής των πρασίνων ερωτήθηκε από φίλο του τριφυλλιού εάν στόχος του είναι να γίνει ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον της Ομόνοιας. Εάν, δηλαδή, θέλει να μείνει τόσα πολλά χρόνια και ν’ αφήσει την σφραγίδα του στην ομάδα, όπως έκανε ο προπονητής του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η απάντηση του Μπεργκ: «Δεν θέλω να γίνω ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον, θέλω να είμαι ο εαυτός μου, ο Μπεργκ. Ο σερ Άλεξ είναι από τους καλυτέρους στον κόσμο, συνεργάστηκα μαζί του και γνωρίζω πράγματα για τον ίδιο. Αυτά που πέτυχε λίγοι μπορούν να τα πετύχουν. Κανένα προπονητής δεν μπορεί να πετύχει από μόνος του. Βρήκα πολύ καλούς συνεργάτες στην Ομόνοια, καλούς παίκτες με ποιότητα και νοοτροπία, πολύ καλό προσωπικό και μια ικανή ηγεσία η ομάδα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι όπως ένα σπρίντερ που τρέχει μόνος του, αλλά μια συνεργασία».

Δείτε και διαβάστε εδώ τη συνέντευξη του Χένινγκ Μπεργκ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ