aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔεν θέλει να την κυριεύσει πανικός

Δεν θέλει να την κυριεύσει πανικός

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ήταν αναμενόμενο, μετά τα συνεχή ατυχή αποτελέσματα, να υπάρξει μια αναταραχή στις τάξεις της Ομόνοιας, ιδιαίτερα από πλευράς του κόσμου της. Γιατί, αλλιώς ανέμενε το ξεκίνημα της σεζόν (με την ομάδα να έχει ευνοϊκό πρόγραμμα) και αλλιώς εξελίχθηκε (μετρώντας ήδη την απώλεια 10 βαθμών).

Μετά τη… σκόνη που άφησε η ήττα από τον Ερμή, στην Ομόνοια μαζεύουν σιγά – σιγά τα κομμάτια τους, θέλοντας να κοιτάξουν τη συνέχεια με ηρεμία και καθαρό μυαλό. Δεν θέλουν να τους κυριεύσει ο πανικός, που θα είναι ό,τι χειρότερο για την ομάδα, σε μια περίοδο που… ψάχνεται. Ναι, θα πρέπει να γίνουν συστάσεις, να ζητηθούν εξηγήσεις και να γίνουν ενέργειες για να ταρακουνηθούν οι ποδοσφαιριστές, αλλά αυτό επιβάλλεται να γίνει με το σωστό τρόπο. Αυτό υποστηρίζουν και θα εφαρμόσουν στο «τριφύλλι». Γιατί, πιστεύουν στις δυνατότητες της ομάδας, των παικτών που ήλθαν το καλοκαίρι, έστω κι αν κάποιοι δεν ανταποκρίθηκαν ακόμη στις απαιτήσεις του προπονητή τους, των διοικούντων και του κόσμου.

Ο δρόμος είναι μακρύς, η σεζόν τώρα άρχισε και εφόσον η Ομόνοια πάρει μπρος, έχει τα χρονικά περιθώρια να καλύψει το χαμένο έδαφος. Αυτό, όμως, θα πρέπει να γίνει… χθες, από το επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΛ, που φαντάζει ως ιδανικό για να αποτελέσει το εφαλτήριο για μια πορεία όπως την ονειρεύονται οι πράσινοι, έστω και με καθυστέρηση μερικών εβδομάδων.

Η ηρεμία και η συγκέντρωση, σε τέτοια περίπτωση είναι τα ιδανικά στοιχεία για να αποφέρουν στην Ομόνοια το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές έχουν τον λόγο, να «μιλήσουν» στο γήπεδο, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με την ΑΕΛ. Αν το κάνουν, έχουν πολλά να κερδίσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ