aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔεν θα υπάρξει άλλη αποχώρηση πλην του Μπαντιμπάνγκα

Δεν θα υπάρξει άλλη αποχώρηση πλην του Μπαντιμπάνγκα

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Ένας κεντρικός αμυντικός από το πάνω ράφι είναι η προτεραιότητα του Νίκου Νταμπίζα για την ενίσχυση της Ομόνοιας. Ο ποδοσφαιριστής αυτός, πιθανότατα, θα καλύψει τη θέση του ξένου – κοινοτικού που «χηρεύει» από την (στα σκαριά…) αποχώρηση του Ζίγκι Μπαντιμπανγκά.

Απ’ εκεί και πέρα αν αποκτηθεί και ανασταλτικός μέσος, μάλλον θα πρόκειται για νεαρό κάτω των 21 ετών που θα εγγραφεί στον κατάλογο Β’. Υπάρχει επίσης και το ενδεχόμενο ο νέος στόπερ να είναι κάτω των 21 ετών και ο ανασταλτικός μέσος να πάρει τη θέση του ξένου.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, από τους πράσινους διευκρινίζεται ότι πέραν του Μπαντιμπανγκά δεν θα υπάρξει άλλη αποχώρηση ποδοσφαιριστή από το ρόστερ, ούτε και ζητήθηκε από κάποιους να αποχωρήσουν. Κι αυτό διότι διοίκηση και τεχνική ηγεσία θεωρούν ότι θα ήταν unfair να αφήσουν ξεκρέμαστους ποδοσφαιριστές λίγο πριν την εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ