aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΔεν τελείωσε του Κούσουλου, «όχι» στα «παιχνίδια»

Δεν τελείωσε του Κούσουλου, «όχι» στα «παιχνίδια»

Mετά τον ντόρο γύρω από τ’ όνομα του Γιάννη Κούσουλου, η ηρεμία. Το ενδεχόμενο μετεγγραφής του Κύπριου διεθνούς δεν έχει ναυαγήσει οριστικά, αν και από πλευράς Ομόνοιας βγαίνει πως δεν πρόκειται να συζητήσουν γι’ απόκτηση του ποδοσφαιριστή με το ποσό που έχει διαρρεύσει (250 χιλιάδες ευρώ).

Η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας, δια στόματος του προέδρου Θουκή Θουκυδίδη στον Active ξεκαθάρισε ότι η τιμή πώλησης του Κούσουλου δεν είναι στα επίπεδα που έχει διαρρεύσει και ότι περιμένουν την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στην Κύπρο (βρίσκεται σε διακοπές) για να συζητήσουν το ενδεχόμενο μετεγγραφής του.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Αλλαγή δεδομένων στον «άσο» μετά το «όχι» Χριστοδούλου

Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα δεν συζήτησαν, μέχρι στιγμής, για το οικονομικό μέρος της μετεγγραφής. Το μόνο που λέχθηκε είναι πως κατά τη διάρκεια της βδομάδας οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Μέχρι στιγμής, δεν προκαθορίστηκε κάποιο ραντεβού. Όσο και αν το κλίμα έδειχνε να χαλά μετά και τις διαρροές περί ενδιαφέροντος του ΑΠΟΕΛ, κάτι τέτοιο δεν ισχύει (τουλάχιστον σε επίσημη μορφή) και πολύ πιθανόν να επανέλθει στο προσκήνιο το θέμα μετεγγραφής του Κούσουλου στην Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ