aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Δεν μου δίνουν την κασέτα της κατάθεσης Παπασταύρου. Θέλω να συμπληρώσω το πόρισμα, φταίω;»

«Δεν μου δίνουν την κασέτα της κατάθεσης Παπασταύρου. Θέλω να συμπληρώσω το πόρισμα, φταίω;»

Για όσα του καταλογίζει ο Σταύρος  Παπασταύρου μίλησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Προστασίας του Αθλητισμού και Δεοντολογίας, Αντρέας Παπαχαραλάμπους (Super Sport FM 104.0). Υπενθυμίζουμε πως ο διοικητικός ηγέτης της Ομόνοιας μέσω ανάρτησης ισχυρίζεται πως ο Παπαχαραλάμπους απέσυρε το πόρισμα από τον Γενικό Εισαγγελέα.

Αναλυτικά το αρχικό του σχόλιο: «Διερωτώμαι γιατί μου το καταλογίζει αυτό. Κατ’ αρχή δεν απέσυρα οτιδήποτε, είμαι από το 1977 μέσα στ’ αθλητικά δρώμενα και δεν φημίζονται για διαπλοκές. Το πόρισμα εγώ το υπέγραψα, είχε επαφή μαζί μου η Εισαγγελία και αυτή μου ανέφερε ότι υπάρχουν κάποιες ελλείψεις όχι από αμέλεια και εντάξει στείλτε μου το… Αυτοί κατέληξαν ότι υπάρχουν κάποιες ελλείψεις και έπρεπε να σταλεί πίσω για να συμπληρωθεί, δεν είναι κακό αυτό το πράγμα. Εζήτησα να μου δοθεί η κασέτα της κατάθεσης του ο κ. Παπασταύρου η οποία όπως μου είπαν διήρκησε 4,5 ώρες. Αυτά αρχειοθετούνται. Το μέλος δεν μου την έδωσε, εγώ επέμενα μέχρι και πριν από τρεις ημέρες την εζήτησα και όμως αρνείται να μου τη δώσει. Προκύπτουν υποψίες, πήραν τελικά κατάθεση ή όχι από τον κ. Παπασταύρου; Στην συνεδρίαση λέχθηκε ότι κατέθεσε 4,5 ώρες, υπάρχουν υποψίες και θέλω να διασταυρώσω, αν πήρε κατάθεση τότε να τον αποκρυπτογραφήσουμε όπως γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις. Σε αυτή διαπιστώνεται ότι υπάρχουν ελλείψεις σύμφωνα με την Γενική Εισαγγελία, δεν είναι πιο σωστό ν’ ακούσουμε τι είπε για να βοηθήσουμε την κατάσταση; Δεν υπάρχει καμία σκοπιμότητα, δεν έχουμε εμείς τον τελευταίο λόγο αυτόν τον έχουν άλλοι…».

Για τον λόγο που αρνείται το μέλος να δώσει την κατάθεση: «Μου είπε επί λέξη ότι δεν θέλει να μοιραστεί μαζί μου αυτό που του είπε ο κ. Παπασταύρου. Το πόρισμα θα πάει κανονικότατα αφού συμπληρωθεί η Επιτροπή με τα μέλη και θα δοθούν οδηγίες για να ληφθούν καταθέσεις στο πλαίσιο των ελλείψεων. Το ότι προσπαθώ να συμπληρώσουμε το πόρισμα για να πάει στον Γενικό Εισαγγελέα για να υποδείξει τα ποινικά αδίκημα και να προχωρήσει φταίω και γι’ αυτό;»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ