aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους... Ευχαριστημένοι με την επιλογή μας»

«Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους… Ευχαριστημένοι με την επιλογή μας»

Στην κάμερα της Cablenet μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου, μετά το ισόπαλο ντέρμπι (0-0) με την Ανόρθωση. Τόνισε πως η παρουσία του Φαμπιάνο ήταν πολύ καλή, ενώ ανέφερε πως βλέπουν το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.

Για το κλίμα στην ομάδα: «Το αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Στόχος ήταν η νίκη. Γενικά όμως ήταν ισορροπημένο παιχνίδι. Νιώθουμε ότι εμείς προσπαθήσαμε με διαφορετικούς τρόπους να σκοράρουμε. Είχαμε ευκαιρίες και προϋποθέσεις όμως ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Bγάλαμε ένα πρόγραμμα δύσκολο με τρία ντέρμπι σε έξι αγωνιστικές. Την Παρασκευή με τον Ολυμπιακό θέλουμε τον κόσμο μας να βοηθήσει την ομάδα να επιστρέψει στις νίκες. Τον ευχαριστούμε για τη σημερινή του παρουσία, δεν τους άφησαν μόνους σε κανένα σημείο του αγώνα».

Για τον Φαμπιάνο: «Η αναφορά του προπονητή ήταν εύστοχη. Στοχεύσαμε σε έναν έμπειρο τερματοφύλακα με παραστάσεις. Θέλαμε να έχει την εμπειρία και την προσωπικότητα να αντεπεξέλθει. Φάνηκε πως έχει την ποιότητα και είμαστε ευχαριστημένοι από την επιλογή μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ