aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικοί Αρθρογράφοι της Κύπρου | ΑΠΟΨΕΙΣΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΗΣΔεν λένε ούτε καλημέρα Ματ και Μαργκάσα!

Δεν λένε ούτε καλημέρα Ματ και Μαργκάσα!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Όποιο κι αν ήταν το χθεσινό αποτέλεσμα της Ομόνοιας με την ΑΕΚ, δεν μπορεί να αλλάξει την κατάσταση που επικρατεί στο «Ηλίας Πούλλος» το τελευταίο διάστημα και η οποία έχει ξεφύγει. Το επεισόδιο που διαδραματίστηκε προχθές, στον χώρο στάθμευσης των οχημάτων των ποδοσφαιριστών ανάμεσα στον Ντέρμπισαϊρ και τον Καντέ, που είχε ως αποτέλεσμα να «κοπεί» από την αποστολή ο δεύτερος, επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. Είναι άλλο ένα γεγονός που φανερώνει πως η Ομόνοια βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση και έχει χαθεί κάθε μέτρο.

Διαβάστε επίσης: «Καρφιά» Σοάρες: «Καντέ, ξέρουμε τι στα αλήθεια συμβαίνει»

Η απόφαση του Ιβάιλο Πέτεφ να θέσει εκτός ομάδας τους τρεις Πορτογάλους, με τους δύο (Σοάρες και Λόπες) να έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις και απλώς θα αποτελούν γλάστρες, αν κρίνουμε από την τοποθέτηση του Βούλγαρου τεχνικού, έχει διχάσει και αναστατώσει τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια. Η αφορμή να προκληθεί το επεισόδιο ανάμεσα στον Ντέρμπισαϊρ και τον Καντέ, πριν την έναρξη της προπόνησης της Παρασκευής, αποτέλεσε η λογομαχία που είχε ο Μαργκάσα με τον Άγγλο επιθετικό. Ο Πορτογάλος, που είχε προπονηθεί προηγουμένως και αποχωρούσε συναντήθηκε με τον Ντέρμπισαϊρ που είχε φθάσει εκείνη την ώρα για την προπόνηση.

Διαβάστε επίσης: Επεισόδιο Καντέ – Ντάρμπισαϊαρ στο «Ηλίας Πούλλος»

Οι δυο τους, μετά την απόφαση του Πέτεφ να θέσει εκτός ομάδας τον Μαργκάσα, δεν μιλιούνται, ούτε καλημέρα δεν λένε! Δυο ποδοσφαιριστές που προηγουμένως είχαν άριστη σχέση. Ο Άγγλος φαίνεται να έχει επηρεαστεί από το όσα ο Πέτεφ καταλογίζει στους Πορτογάλους και κυρίως στον Μαργκάσα. Ο τελευταίος, προχθές, ζήτησε τον λόγο από τον Ντέρμπισαϊρ, γιατί δεν του μιλά και λογομάχησαν. Πάνω εκεί, ακολούθησε και το επεισόδιο με τον Καντέ, που είχε ως αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια. Την πλήρωσε, τελικά, μόνο ο αμυντικός από την Μπουρκίνα Φάσο. Με τον Πέτεφ και σ’ αυτή την περίπτωση να μην λειτουργεί ακριβοδίκαια, άλλη μια απόφαση που αποτελεί λόγο για διχασμό στα αποδυτήρια.

Την πιο πάνω αναφορά την έκανα, για να ενισχύσω το γεγονός ότι, στο «Ηλίας Πούλλος» έχει χαθεί το μέτρο. Η κατάσταση ξέφυγε και η Ομόνοια βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση. Είναι όλα μαζί, οικονομικό, διοικητικό και αγωνιστικό, που έχουν επηρεάσει αρνητικά. Όλοι, πλέον, αναμένουν το τέλος της σεζόν αφού προηγουμένως προκύψει και νέο διοικητικό σχήμα, που θα έχει να διαχειριστεί την κατάσταση και στο οικονομικό και στο αγωνιστικό, με τις αλλαγές προσώπων να είναι και πάλι αναπόφευκτες. Όλα ξανά από την αρχή…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ