aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Δεν φταίει ο Κούμας, συμφωνώ με τον πρόεδρο της Ομόνοιας»

«Δεν φταίει ο Κούμας, συμφωνώ με τον πρόεδρο της Ομόνοιας»

Ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας Κίκης Φιλίππου, «άστραψε και βρόντηξε» μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM σχετικά με το πέναλτι που δεν δόθηκε στην ομάδα του χθες στο τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ (2-2).

«Εμείς στο Δασάκι είμαστε πολύ θυμωμένοι όσοι είναι κοντά στο σωματείο και απογοητευμένοι με την όλη συμπεριφορά. Είναι κρίμα  για τους παίκτες μας, για τους προπονητές. Δεν βρίσκω λόγια. Δεν μας αντιμετωπίζουν όπως πολλές άλλες ομάδες. Θεωρούμε πως είμαστε μια ομάδα που φέτος είναι από τις αδικημένες. Πάμε στο γήπεδο και δεν ξέρουμε τι θα συμβεί. Τώρα μιλάμε για ένα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου. Πόσα παρόμοια γίνονται στο παιχνίδι;», είπε και πρόσθεσε:

«Τη μια φορά λέει ο διαιτητής ήταν ανθρώπινο λάθος, την άλλη φορά λέει του έφυγε. Δεν μπορούμε να βρίσκουμε δικαιολογίες. Να σας πω ένα παράδειγμα. Τελείωσε το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, ο Πινσέλι προκλήθηκε από ανθρώπους που δεν έπρεπε να ήταν στο γήπεδο και έφτυσε. Κακώς το έκανε και δικαίως τιμωρήθηκε, αλλά πως λειτουργεί το σύστημα; Πως θα διορθωθούν κάποια πράγματα;».

Για αναφορές τύπου «ο Εθνικός είναι ομάδα του κατεστημένου» απάντησε: «Το στήνουμε αμέσως στον τοίχο. Άστε τα κατεστημένα. Μιλάμε για τον Γιώργο Κούμα, ξέρετε που είναι τώρα; Στα μωρά. Πότε ευνοήθηκε ο Εθνικός; Ξέρετε πως πριν έρθει ο Κούμας ο Εθνικός είχε τερματίσει τέταρτος τέσσερις φορές. Ξέρετε πως ο Εθνικός είχε τερματίσει πρώτος στη κανονική διάρκεια πρωταθλήματος στο παρελθόν. Ξέρετε πως ο Εθνικός έπαιξε δέκα παιχνίδια στην Ευρώπη. Μου λέτε για το κατεστημένο; Φταίει ο Κούμας και τον πυροβολείται όλοι; Ξέρετε πόσα λεφτά πληρώνουμε κάθε χρόνια για την διαιτησία; Που είδατε εσείς την εξέλιξη της διαιτησίας και λέτε για παρασκήνιο και τον Εθνικό».

«Ειλικρινά σήμερα είμαι πολύ στεναχωρημένος. Χθες δεν κοιμήθηκα. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Γιατί να τον καταγγείλω τον Τσούκκα, αφού τίποτα δεν θα γίνει. Συμφωνώ με κάποια πράγματα που είπε ο πρόεδρος της Ομόνοιας και ειλικρινά θα προσπαθήσω να έχω επαφή μαζί του», είπε σαφώς

Για την ισοπαλία με την ΑΕΛ είπε: «Αν κοιτάξετε την φετινή πορεία του Εθνικού, δυστυχώς πετάξαμε βαθμούς τα τελευταία λεπτά με τον τρόπο που τους χάσαμε αυτούς τους βαθμούς. Αν τους παίρναμε, θα μιλούσαμε για κάτι διαφορετικό»

Για τον Κατσαράβα και τη φημολογία για ενδιαφέρον άλλων ομάδων: «Είναι ποδοσφαιριστής του Εθνικού, είναι θέμα της διοίκησης τι θα αποφασίσει. Υπάρχει μια ειδική συμφωνία με τον άνθρωπο που μας έφερε τον Κατσαράβα. Δεν έδειξε καμιά ομάδα επίσημο ενδιαφέρον απλά ακούμε πως θα ενδιαφερθούν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ